• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Affiliate

Promoot als affiliate FotoOpAluminium.nl en verdien geld! Je kunt tot wel 20% commissie verdienen via onze affiliate campagnes. Dit kan gemakkelijk door het plaatsen van tekstlinks en/of banners op jouw website. Meld je aan bij één van onze affiliatepartijen en verdien jouw commissie!

Waarom aansluiten bij een affiliatepartij?

FotoOpAluminium.nl is aangesloten bij de affiliatepartijen Tradetracker en Affiliate4you. Je kunt je aanmelden bij één van deze websites en vervolgens profiteren! Een affiliate partij vormt een tussenpersoon tussen FotoOpAluminium als adverteerder en jij als publisher. Hebben de bezoekers van jouw website, na het klikken op onze banner, een bestelling bij ons geplaatst? Dan word je beloond met een commissie tot wel 12% van het orderbedrag. Door deze partij krijg jij aan het eind van de maand je betaling en ook zijn de banners super eenvoudig te vinden. Er zijn banners verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen, dus er zit zeker een ontwerp bij voor jouw website.
Naast de aantrekkelijke commissie tot 12%, zijn er nog meer voordelen voor jou. Je krijgt een maandelijkse uitbetaling via één van onze affiliate partijen. Daarnaast is een foto op aluminium een erg trendy decoratie en om deze reden heeft onze website dan ook een bovengemiddeld conversiepercentage. Als laatste heb je keuze uit veel verschillende banners en tekstlinks en kun je aantrekkelijke kortingscodes weggeven aan jouw bezoekers, om de verkoop te stimuleren.
Ook voor de klant zijn er diverse voordelen. Onze foto op aluminium is namelijk als beste getest en wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Daarnaast bestel je snel en eenvoudig. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Hoe word ik affiliate?

Wil jij affiliate worden? Dit gaat in een paar gemakkelijke stappen.

  1. Meld jouw website aan op Tradetracker of Affiliate4you.
  2. Is je aanmelding voltooid? Zoek onze campagnes onder de naam: FotoOpAluminium.nl.
  3. Kies een banner en kopieer deze naar je website of laat ze plaatsen door je webmaster.
  4. Wanneer je dit afgerond hebt, kun je via het systeem van Tradetracker of Affiliate4you kijken of je website al voor sales heeft gezorgd. Is dit het geval? Dan wordt aan het eind van de maand jouw commissie uitgekeerd!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de marketing afdeling.
Meld je snel aan voor het affiliateprogramma!


Contact opnemen