• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium vergelijken

Een foto op aluminium hema bestellen lijkt misschien een goed idee, maar een foto op aluminium bij ons bestellen is een nog veel beter idee. Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit aluminium aan, maar onze foto op aluminium is ook nog eens vele malen goedkoper. Wij streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit tegen de meest competitieve prijs aan te bieden. Zo kun je bij ons genieten van hoge kortingen, waardoor jij jouw foto op aluminium al vanaf €3,90 kunt bestellen!

Foto op aluminium hema vergelijken

Door een foto op aluminium hema te vergelijken met die van ons kun je een gegronde keus maken voor jouw favoriete aluminium foto. De foto op aluminium hema is slechts op een aantal formaten beschikbaar, onze foto op aluminium is beschikbaar vanaf maat 20x20 cm en is leverbaar tot maar liefst 180x120 cm. Door deze ruime variatie in formaten zit er altijd een foto op aluminium tussen voor jou! Je kunt kiezen twee soorten aluminium: met witte toplaag of met geborstelde toplaag. Bij een foto op aluminium met witte toplaag heeft de foto geen aluminium structuur. In tegenstelling tot de witte toplaag, heeft de geborstelde toplaag juist wel de duidelijke aluminium structuur.

Foto op aluminium bestellen

Een foto op aluminium bestellen doe je natuurlijk bij FotoOpAluminium.nl en dat kan gemakkelijk met behulp van onze besteltool. In deze besteltool kun je eerst het jouw foto uploaden. Zodra je dit hebt gedaan, kun je een formaat kiezen voor jouw foto op aluminium en deze wordt dan als preview weergeven. Als je tevreden bent, dan kun je verder met bestellen. Tijdens het bestelproces kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een witte of geborstelde toplaag. Naast deze keuze kun je eventuele accessoires of effecten toevoegen aan jouw foto, dit maakt jouw foto op aluminium helemaal af. Nu we alle voordelen van onze foto op aluminium besproken hebben ten opzichte van de foto op aluminium hema zit er nog maar een ding op: bestellen! Zodra je op bestellen drukt, wordt jouw foto op aluminium binnen drie werkdagen verzonden, kies je voor de spoed optie dan wordt dit gereduceerd naar slechts één werkdag!

Bestellen kan gemakkelijk en snel bij FotoOpAluminium.nl!

Direct bestellen