• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Printen op aluminium

Print op aluminium

Laat jij een foto printen op aluminium? Dan vind je het vast ook interessant om te weten hoe jouw foto afgedrukt wordt op het aluminium. Daarom willen wij je uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Er moeten verschillende stappen gedaan worden om jouw foto goed af te drukken.

Een foto printen op aluminium

Een foto op aluminium kan niet geprint worden zonder foto. De eerste stap is dus het bestellen van een foto op aluminium. Dit doe je makkelijk en snel in onze besteltool. Allereerst upload je de foto van jouw keuze. Vervolgens selecteer je de gewenste uitsnede, het formaat, de afwerking en binnen- of buitengebruik. Heb je dit allemaal gedaan? Dan kun je jouw bestelling afronden.

Wanneer wij jouw bestelling ontvangen hebben, wordt eerst bekeken of jouw foto voldoet aan de eisen. Wanneer jouw foto van voldoende kwaliteit is, wordt jouw foto afgedrukt in de productie. Wij sturen jouw foto door naar de productie en de belangrijkste data wordt genoteerd. Dit zijn onder andere het formaat, type aluminium en een eventueel ophangsysteem. Vervolgens wordt het gewenste formaat aluminium erbij gepakt en kan het afdrukken beginnen. Nu wordt jouw foto geprint op het aluminium. Dit gaat stukje voor stukje. Jouw foto wordt als UV-print afgedrukt. Dit houdt in dat de print UV-bestendig is en dus nauwelijks zal verkleuren in de zon. Daarnaast wordt jouw foto op aluminium voorzien van een waterafstotende coating, als jij voor buitengebruik hebt gekozen.

Wanneer het afdrukken voltooid is, controleren wij nog één keer de kwaliteit van jouw foto op aluminium. Wij hebben namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Een goede afdruk vinden wij dan ook erg belangrijk. Is de kwaliteit van jouw print goed? Dan verpakken wij jouw aluminium foto stevig en wordt hij vervolgens verzonden. Wanneer je jouw foto op aluminium besteld hebt, wordt hij binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Je bestelt een foto op aluminium vanaf € 9,75. De verzendkosten bedragen hierbij €5,99. Vanaf € 60,- wordt jouw bestelling GRATIS verzonden! Je kunt eventueel voor € 8,95 nog een ophangsysteem bestellen. Deze bestaat uit een plaatje met plakstrip, afstandhouders, een schroef en een plug. Hiermee kun je super makkelijk jouw foto op aluminium ophangen!

Laat nu jouw foto printen op aluminium bij FotoOpAluminium.nl!

Direct bestellen