• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Logo op aluminium

Bedrijfslogo op aluminium afdrukkenPresenteer uw bedrijf of merk op een professionele manier door middel van logo op metaal drukken. Aluminium geeft het logo niet alleen een moderne uitstraling, maar maakt het ook steviger. Uw merk ziet er veelbelovender uit als klanten en bezoekers naar het oprecht gemaakte alu logo kijken. Een logo op metaal drukken is ook een eenvoudige manier om uw bedrijfsnaam te laten opvallen.

Aluminium logo - een manier om op te vallen in de concurrentiestrijd

Als u op zoek bent naar een manier om uw merknaam te laten schitteren in de competitie, dan is een logo op metaal zeker de beste oplossing. Het is een stijlvolle, meer professionele en schone manier om uw bedrijf bekend te maken. De industriële uitstraling maakt dat zelfs start-ups eruit zien als een vertrouwd, tien jaar oud bedrijf. Het logo op metaal kan binnen of buiten uw kantoor worden geplaatst. Een betere uitstraling richting de wereld, betekent betere zaken!

Een professionele optie, maar niet alleen voor het logo.

Hoewel een logo drukken op aluminium een goede keuze is, kunt u veel meer doen met de metalen achtergrond. Gebruik de optie creatiever door er meer bedrijfsinformatie op te drukken. Het is een schone en industriële manier om belangrijke boodschappen over te brengen, of het nu gaat om regels en voorschriften, kortingen of ander promotiemateriaal.

Voordelen van het logo drukken op aluminium

Naast de moderne en professionele uitstraling, zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan het drukken van het logo op een metalen plaat. Aluminium is een licht en buitenvriendelijk materiaal waarmee u het logo kunt verplaatsen waar u maar wilt, zonder dat u hulp nodig heeft. De gladde toplaag is ook bestand tegen vervagen bij blootstelling aan de zon. Daarom is het niet alleen een mooie optie, maar is het ook stevig en duurzaam. Immers, geen enkel bedrijf mag steeds opnieuw investeren in het printen van logo's of banners. Het logo op metaal blijft veel langer mooi dan je zou verwachten!

Bepaal de afwerking van je aluminium logo op maat

Wij begrijpen hoe dicht een logo bij het hart van de eigenaar kan liggen. Het is de identiteit van het bedrijf, het idee en alle inspanningen die nodig zijn om een droom waar te maken. Daarom bieden wij verschillende aluminiumsoorten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat smaakvol is en er alles uitziet zoals u dat wilt.

Wij bedrukken het logo op geborsteld aluminium of een gladde, glanzende toplaag. Bij deze drukmethode worden de witte delen van het logo niet bedrukt. De geborstelde afwerking verbergt dus niet volledig de structuur van het aluminium logo, waardoor de ruwe textuur zichtbaar blijft. Het bedrukte logo is mat van afwerking en valt op door de matte afwerking.

Heeft u liever een gladde en glanzende toplaag? Kies dan voor wit aluminium. Het verbergt de natuurlijke textuur van aluminium en laat alleen de foto zichtbaar. Het drukt de witte delen van het logo af en geeft het een scherpe print met perfecte kleuren. De witte coating geeft het logo ook een glanzende afwerking.

U kunt kiezen tussen de formaten 20×20 cm tot 180×120 cm.

Direct bestellen