• Uniek fotoproduct!
  • Verzonden binnen 1-3 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Logo op aluminium

Bedrijfslogo op aluminium afdrukken

Een logo op aluminium is een leuke manier om jouw bedrijf te presenteren. Je kunt bij FotoOpAluminium.nl je bedrijfslogo af laten drukken op aluminium / dibond. Dit staat mooi aan de muren binnen je bedrijf, maar ook aan de buitenkant. Je kunt namelijk ook kiezen voor aluminium voor buiten. Aluminium heeft een professionele, stoere en industriële uitstraling. Deze uitstraling is uniek en past bij veel bedrijven. Je laat jouw bedrijfslogo afdrukken op aluminium tegen voordelige prijzen. Je kunt namelijk een logo op aluminium bestellen vanaf € 10,95!

Bedrijfslogo presenteren op aluminium?

Ben je op zoek naar een originele en professionele manier om jouw bedrijf te presenteren? Dan is aluminium een geschikt materiaal om hier je bedrijfslogo of ander promotiemateriaal op af te drukken. Aluminium is strak en licht materiaal met een gladde toplaag. Om deze reden heeft aluminium een professionele, industriële uitstraling. Je kunt jouw logo of andere bedrijfsinformatie afdrukken op verschillende formaten aluminium. Dit is minimaal 20x20 cm en maximaal 180x120 cm. Op dit grote formaat kun je genoeg informatie kwijt.

Bij het afdrukken op aluminium, kun je kiezen tussen twee aluminiumsoorten. Allereerst is er geborsteld aluminium. Hierbij worden de witte delen in je foto niet geprint en zie je een duidelijkere aluminium structuur. Wil je een hele scherpe afdruk met perfecte kleuren? Kies dan voor wit aluminium. Wanneer je een logo op aluminium af laat drukken, is er keuze tussen aluminium voor binnen of buiten. Dit kun je in onze besteltool aanvinken. Het aluminium voor buiten is wel iets duurder dan die voor binnen, maar is dan ook bestand tegen weer en wind!

Hoe bestel ik een logo op aluminium?

Wanneer je jouw logo af wilt laten drukken op aluminium, dien je eerst een afbeelding van het logo in goede kwaliteit te hebben. Deze afbeelding kun je uploaden op onze site. Vervolgens selecteer je de uitsnede, de aluminiumsoort, binnen- of buitengebruik en het formaat. Heb je dit allemaal aangegeven? Dan kun je naar de volgende stap gaan. Hier kun je eventueel een ophangsysteem bijbestellen voor € 5,95, zodat je jouw logo makkelijk op kunt hangen. Voor het afnemen van grotere aantallen, kun je een offerte aanvragen.

Maak snel reclame met jouw logo op aluminium!

Direct Bestellen