• Uniek fotoproduct!
  • Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via: 085-4013303

Een moment geduld aub..

Meerluik op aluminium afdrukken

Meerluik op aluminium

Wat is een meerluik op aluminium?

Bij een meerluik op aluminium wordt je foto verdeeld over meerdere panelen in plaats van standaard één paneel. Waar je dus vooral op moet letten, is dat één foto op meerdere panelen wordt gedrukt. De geschiktste foto’s voor een meerluik zijn dan ook breed of hoog. Zo kun je bijvoorbeeld een panoramafoto op een unieke manier presenteren door middel van een meerluik! Een meerluik is erg geschikt voor het afdrukken van natuur- en landschapsfoto's. Het bijzondere van een meerluik is dat het dynamischer oogt dan een foto uit een geheel. Doordat er ruimte tussen de verschillende panelen zit, zie je de muur/achtergrond door de foto heen komen. Dit geeft een speels en dynamisch effect en zorgt ervoor dat je foto een echt kunstwerk wordt.

Net als bij een foto op aluminium uit een paneel, kun je ervoor kiezen of jij jouw foto op geborsteld aluminium of op aluminium met een witte toplaag wilt. Je kiest er dus zelf voor of je gaat voor een foto met een duidelijke aluminiumstructuur, of voor de gladdere variant. Welke aluminiumsoort je ook kiest, het wordt gegarandeerd een geweldige blikvanger aan de wand!

Direct Bestellen

 

Drieluik op aluminium: meerdere panelen!

Van de meerluiken is een drieluik de populairste. Zelfs in gewone winkels kun je tegenwoordig drieluiken kopen, maar wij onderscheiden ons daarin doordat je bij ons je drieluik met je eigen foto kunt bestellen op een uniek materiaal! Naast de optie voor een drieluik, kun je bij ons je foto op aluminium ook als tweeluik of vierluik laten afdrukken. Er is dus genoeg keuze en voor iedereen wat wils. Met een twee-, drie- of vierluik aan de muur, krijgt je kamer een bijzondere en trendy uitstraling! We bieden ontzettend veel formaatvariaties, omdat elk formaat dat wij kunnen leveren, op te splitsen is in meerdere delen. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw favoriete foto uit te zoeken!

Formaten, prijzen, levering en ophangen meerluik op aluminium

Prijs: De prijs van een meerluik op aluminium wordt als volgt berekend: allereerst kies jij zelf het formaat uit waarop je jouw foto af wilt laten drukken. Dit doe je door een formaat uit te kiezen op onze prijzenpagina. Bovenop de normale formaatprijs, rekenen wij voor een meerluik op aluminium € 15,-. Hierbij maakt het niet uit of je gaat voor een tweeluik of een drieluik op aluminium.
Nog even samengevat: de prijs van een meerluik op aluminium: de formaatprijs + € 15,- (ongeacht het aantal luiken). Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten à € 5,95.

Levertijd: een meerluik wordt binnen 5 werkdagen geleverd.

Ophangen: Het ophangen van een meerluik gaat op dezelfde manier als een foto op aluminium ophangen. Wel raden wij aan om per extra paneel een extra ophangsysteem te bestellen. Je kunt de meerluik aan de muur hangen zoals jij het zelf het mooist vindt. Wij adviseren om ongeveer 3 centimeter ruimte tussen de verschillende panelen te laten, voor het mooiste effect. Zo wordt het speciale karakter van een meerluik het meest benadrukt.

Direct Bestellen

 

Maak en bestel zelf een meerluik!

Een meerluik bestellen is erg simpel. Stuur een mail met jouw foto en de vraag deze te laten afdrukken als meerluik.

Let op: ben je op zoek naar een manier om meerdere foto's naast elkaar af te drukken en om naast elkaar te hangen, dan hoef je niet te kiezen voor de ‘meerluik’-optie. Je kunt deze foto’s dan gewoon ‘los’ laten afdrukken door meerdere foto’s op aluminium van desgewenst hetzelfde formaat te bestellen. Wil je meerdere / verschillende foto's op een aluminiumplaat? Kies dan voor een collage op aluminium. Samen met onze vormgever gaan we aan de slag om een prachtig kunstwerk voor aan jouw muur te maken!

Heb je nog vragen over een meerluik op aluminium? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn te bereiken via e-mailadres info@fotoopaluminium.nl of telefoonnummer 085 - 401 33 03.

Direct Bestellen