• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Drieluik foto afdrukken

foto op aluminium meerluik

Profiteer nu van Vaderdag KORTING op al onze aluminium formaten:

Gebruik kortingscode VD55 en ontvang direct 55% Vaderdag KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 55% KORTING

Meerluik op aluminium

Wat is een meerluik op aluminium?

Bij een meerluik op aluminium wordt je foto verdeeld over meerdere panelen in plaats van standaard één paneel. Waar je dus vooral op moet letten, is dat één foto op meerdere panelen wordt gedrukt. De geschiktste foto’s voor een meerluik zijn dan ook breed of hoog. Zo kun je bijvoorbeeld een panoramafoto op een unieke manier presenteren door middel van een meerluik! Een meerluik is erg geschikt voor het afdrukken van natuur- en landschapsfoto's. Het bijzondere van een meerluik foto is dat het dynamischer oogt dan een foto uit een geheel. Doordat er ruimte tussen de verschillende panelen zit, zie je de muur/achtergrond door de foto heen komen. Dit geeft een speels en dynamisch effect en zorgt ervoor dat je foto een echt kunstwerk wordt.

Net als bij een foto op aluminium uit een paneel, kun je ervoor kiezen of jij jouw drieluik foto op geborsteld aluminium of op aluminium met een witte toplaag wilt. Je kiest er dus zelf voor of je gaat voor een meerluik foto met een duidelijke aluminiumstructuur, of voor de gladdere variant. Welke aluminiumsoort je ook kiest, het wordt gegarandeerd een geweldige blikvanger aan de wand!

Direct bestellen

 

Drieluik op aluminium: meerdere panelen!

Van de meerluik foto is een drieluik foto de populairste. Zelfs in gewone winkels kun je tegenwoordig drieluiken kopen, maar wij onderscheiden ons daarin doordat je bij ons je drieluik met je eigen foto kunt bestellen op een uniek materiaal! Naast de optie voor een drieluik foto, kun je bij ons je foto op aluminium ook als tweeluik of vierluik laten afdrukken. Er is genoeg keus en bij ons laat je dus gemakkelijk jouw 3 luik maken. Met een twee-, drie- of vierluik aan de muur, krijgt je kamer een bijzondere en trendy uitstraling! We bieden ontzettend veel formaatvariaties, omdat elk formaat dat wij kunnen leveren, op te splitsen is in meerdere delen. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw favoriete foto uit te zoeken!

Formaten, prijzen, levering van een drieluik foto

Prijs: De prijs van een meerluik op aluminium wordt als volgt berekend: allereerst kies jij zelf het formaat uit waarop je jouw foto af wilt laten drukken. Dit doe je door een formaat uit te kiezen op onze prijzenpagina. De uiteindelijke prijs bestaat uit de formaatprijs per luik + € 15,- aan bewerkingskosten. 

Nog even samengevat: de prijs van een meerluik op aluminium: de formaatprijs (per luik) + € 15,- (ongeacht het aantal luiken). Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten à € 5,99. Vanaf € 60,- wordt jouw bestelling GRATIS verzonden!

Prijsvoorbeeld: als jij een drieluik van 120x90 cm wilt, wordt dit als volgt berekend. Een drieluik van 120x90 cm bestaat uit drie luiken van 40x30 cm. De prijs die je betaalt is dus drie keer de formaatprijs van een 40x30 cm (à € 31,95) + € 15,- bewerkingskosten. De totaalprijs inclusief verzending wordt dan € 116,84.

Levertijd: een meerluik wordt binnen 5 werkdagen geleverd.

Jouw drieluik ophangen

Na de bezorging kan jij jouw drieluik ophangen. Een drieluik ophangen gaat op dezelfde manier als een foto op aluminium ophangen. Wel raden wij aan om per extra paneel een extra ophangsysteem te bestellen. Je kunt de drieluik ophangen aan de muur zoals jij het zelf het mooist vindt. Wij adviseren om ongeveer 3 centimeter ruimte tussen de verschillende panelen te laten, voor het mooiste effect. Zo wordt het speciale karakter van een meerluik het meest benadrukt. Wacht niet langer en bestel jouw foto op meerluik hier!

Direct bestellen

 

Maak en bestel zelf een meerluik foto!

Een meerluik bestellen is erg simpel. Stuur een mail met jouw foto en de vraag deze te laten afdrukken als meerluik.

Let op: ben je op zoek naar een manier om meerdere foto's naast elkaar af te drukken en om naast elkaar te hangen, dan hoef je niet te kiezen voor de ‘meerluik’-optie. Je kunt deze foto’s dan gewoon ‘los’ laten afdrukken door meerdere foto’s op aluminium van desgewenst hetzelfde formaat te bestellen. Wil je meerdere / verschillende foto's op een aluminiumplaat? Kies dan voor een collage op aluminium. Samen met onze vormgever gaan we aan de slag om een prachtig kunstwerk voor aan jouw muur te maken!

Heb je nog vragen over een meerluik op aluminium? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn te bereiken via e-mailadres info@fotoopaluminium.nl of telefoonnummer 085 - 401 33 03.

Direct bestellen