• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Opties

Foto op aluminium
55% Korting
Al vanaf € 4,39
Foto op aluminium
55% Korting
Al vanaf € 4,39
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Gedrukt op wit of geborsteld aluminium
  • Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, ook XXL
Bestel nu je aluminium met 55% korting

Opties

Wat zijn de opties van een foto op aluminium? Bij FotoOpAluminium.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor jouw foto op aluminium. Je hebt namelijk veel keuze, zodat je de aluminium foto precies naar jouw smaak kunt laten maken. Denk hierbij aan binnen- en buitengebruik, cadeaubonnen en tekst op aluminium. Er zijn prachtig en diverse opties. Heb je een al foto op aluminium besteld? Dan wordt deze binnen 2-4 werkdagen verzonden!

Aluminiumsoorten

Je kunt een foto op aluminium kiezen voor binnen- of buitengebruik. De standaard optie is de foto op aluminium voor binnen. Wil je jouw foto buiten ophangen? Kies dan voor een foto op aluminium voor buiten. In ons bestelproces maak je eenvoudig de keuze tussen een foto op aluminium voor binnen en een foto op aluminium voor buiten.

Jouw foto op aluminium kan gedrukt worden op twee soorten ondergronden

- Geborstelde ondergrond (foto op geborsteld aluminium)
De aluminiumstructuur is duidelijk zichtbaar door de foto. Dit noemen wij de echte foto op aluminium, zoals je deze ook rechts afgebeeld ziet. Je ziet hierbij de ruwe, stoere structuur door de foto heen.

- Witte ondergrond (foto op glad aluminium)
De kleuren van de foto worden kleurecht afgedrukt en er is geen aluminumstructuur zichtbaar door de foto. Deze optie is het meest geschikt wanneer je een zeer scherpe afdruk zonder zichtbare structuur wilt. De ondergrond is gladder.

Bekijk de > voorbeelden van de ondergronden

Foto op aluminium mogelijkheden

Cadeaubon

Wil je graag een foto op aluminium of één van onze andere producten cadeau geven, maar kun je geen keuze maken? Dat is heel begrijpelijk. Het is en blijft lastig om voor iemand anders een product en foto uit te kiezen. Daarom kun je bij ons een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Deze is in te leveren op ons volledige assortiment en een heel jaar geldig.

Foto op aluminium voorbeelden

Tussen de binnen- of buitenversie aluminium foto is geen verschil zichtbaar. Het verschil wordt bepaald door de door jou gekozen ondergrond. Het verschil tussen een witte en een grijze (RVS, geborstelde) ondergrond zie je duidelijk terug komen in de voorbeelden.

Op de pagina Foto op aluminium klantvoorbeelden laten wij echte klantvoorbeelden zien, die onze klanten met ons wilden delen. We hebben de voorbeelden in verschillende categorieën ingedeeld, zodat je zelf voorbeelden kunt bekijken uit een categorie die past bij de door jou af te drukken foto. Een veel bestelde foto is bijvoorbeeld een babyfoto op aluminium.

Foto op aluminium voor buiten

Zoals reeds kort aangestipt, hebben wij een aluminium soort die ook geschikt is voor buitengebruik. Wanneer je de foto op aluminium buiten wil gebruiken, dan kies je er voor om de foto op dibond af te drukken. Met een foto op dibond kun je ook vrij eenvoudig jouw foto omtoveren tot een naambordje voor je bedrijf met een foto of logo of prive met daarop, naast het huisnummer, een foto van het hele gezin. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven of je de afdruk buiten wilt gebruiken.

Meer informatie over > Foto op aluminium voor buiten

Gratis bewerkingen van je foto

In ons bestelproces kun je jouw eigen kleurenfoto eenvoudig, met 1 klik op de knop, omtoveren tot een zwart-wit versie of een sepia (oud bruin) versie. Je kunt vervolgens zelf kiezen hoe de foto volgens jou zo mooi mogelijk afgedrukt wordt op aluminium. Verwacht je na het zien van de zwart-wit en sepia versie toch dat de foto in kleur het mooiste wordt op aluminium, dan maak je de bewerking gewoon weer ongedaan. Heb je een storend element op de foto, bijvoorbeeld een datum, dan kun je de foto met op- en aanmerkingen naar info@fotoopaluminium.nl sturen. Wanneer het een kleine ingreep betreft (en dat is meestal zo) voor onze ervaren medewerkers, dan brengen wij hier geen extra kosten voor in rekening.

Naast deze gratis bewerkingen foto op aluminium kunnen wij ook een prachtige fotocollage op aluminium van jouw foto's maken of een meerluik op aluminium maken.

Ophangsysteem foto op aluminium

Foto op aluminium mogelijkheden Jouw foto op aluminium kan gedrukt worden op twee soorten ondergronden:

Met ons ophangsysteem is het ophangen van jouw eigen foto op aluminium een koud kunstje! Een foto op aluminium ophangen doe je eenvoudig met een van de twee ophangsystemen die je in het bestelproces kunt bestellen.

Tekst op aluminium

Eén van de leuke extra opties in onze besteltool is dat je kunt kiezen voor een tekst op aluminium. Je kunt gratis in de besteltool een tekst toevoegen aan je foto of juist kiezen voor alleen een tekst op aluminium. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, -groottes en -kleuren. Geef bijvoorbeeld met tekst de namen, datum of een bijzondere gebeurtenis aan. Je krijgt direct een preview te zien van het gemaakte ontwerp!

Goedkope foto op aluminium

Je bestelt een goedkope foto op aluminium bij FotoOpAluminium.nl. Onze foto’s op aluminium hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarom scoren wij ook een 9.3 uit 10 en hebben wij een 100%-tevredenheidsgarantie! Je bestelt een foto op aluminium voor binnen van 20x20 cm voor maar € 9,75.

Foto op metaal/rvs

Een foto op aluminium wordt ook wel een foto op metaal of foto op RVS genoemd. Het paneel, waar de foto op gedrukt wordt, bestaat namelijk uit drie lagen. Dit wordt ook wel een aluminium sandwichpaneel genoemd. Hierbij bestaat de middelste laag uit kunststof, namelijk polyethyleen. Om deze reden wordt het ook wel een foto op dibond genoemd.

Wanneer je een foto op aluminium bij ons bestelt, kun je kiezen voor een witte of geborstelde ondergrond. Daarnaast kun je voor de afwerking kiezen voor een foto op aluminium voor binnen of buiten. Een aluminium foto voor buiten wordt anders afgewerkt en is dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

Ontdek de mogelijkheden en bestel een foto op aluminium!