• Uniek fotoproduct!
  • Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via: 085-4013303

Fotobehang

Fotobehang is een stijlvolle wanddecoratie met veel opties. Met jouw favoriete foto op behang vul je muur op met een persoonlijke herinnering of een foto die echt past bij jouw interieur. Je kunt kiezen uit meerdere soorten foto’s en meerdere behangsoorten. Je profiteert bij FotoOpAluminium van goedkope prijzen, snelle leveringen en een uitstekende service. Je kunt een specialist van ons het behang professioneel laten plakken. Je hebt al behang met eigen foto vanaf €14,95 per vierkante meter.

Er zijn drie opties om jouw ideale fotobehang op maat te bestellen:

  • Fotobehang uit onze eigen collectie. Je hebt keuze uit 1000 verschillende prints, afbeeldingen en foto's.
  • Beeldbank foto op fotobehang. Hierbij kun je een foto kiezen van de websites Shutterstock en wij printen dit dan voor jou op behang.
  • Eigen foto op fotobehang. Heb je zelf een mooie afbeelding? Dan kunnen wij deze voor je printen op behang. Hierbij kun je zelf afmetingen bepalen. 

Fotobehang met unieke plakservice

Heb je geen tijd om jou bestelde behang zelf te plakken of wil je hier graag hulp bij? Maak gebruik van onze plakservice! Voor maar €55 euro per uur, inclusief BTW plakken onze professionals je behang op waar je maar wilt! 

Eigen foto op fotobehang

Een van de vormen van wanddecoratie is fotobehang. Met fotobehang kun je groots uitpakken en dit geeft jouw favoriete foto het podium dat het verdient. Iedereen mag die mooie foto zien. Dit kan in de woonkamer, slaapkamer, keuken, het kantoor. De soorten behang die wij aanbieden bij een eigen fotobehang en een beeldbank fotobehang zijn vinyl behang en airtex behang. Vinyl behang is verkrijgbaar voor €14,95 per vierkante meter en is eenvoudig af te nemen met een vochtig doekje. Airtex behang is verkrijgbaar voor €25,95 per vierkante meter. Airtex behang is eenvoudig aan te brengen aan de muur. Bij een afbeelding uit onze collectie kun je uit twee andere soorten behang kiezen: vliesbehang en glasvezelbehang. Bij het zelf kiezen van de foto moet deze wel de juiste kwaliteit hebben. Daarom wordt het aangeraden om een foto te kiezen met minimaal 700 pixels per meter. Dus bijvoorbeeld bij een 2 x 2 meter behang een foto met minimaal 1400 x 1400 pixels.

Strand foto op fotobehang     Teamfoto op fotobehang

Onze collectie

Het hoeft niet perse een foto te zijn die jij hebt gemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om een foto te bestellen van een beeldbank (dit kunnen wij ook voor je doen voor een extra prijs). Daarnaast hebben wij al een collectie met meer dan 1000 behangprints waaruit jij een kunt kiezen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden bij het bestellen van een foto op behang. Bij de foto’s die je zelf aanlevert kun je zelf het formaat van de foto behang kiezen. Als je een foto uit de collectie kiest staat het formaat van het posterbehang al vast. 

Olifant op fotobehang

Wereldkaart op behang

Ben jij een echte reisliefhebben ? Dan kun je ook kiezen voor een wereldkaart op behang. Een wereldkaart staat prachtig in de woonkamer, keuken of achter je bed in de slaapkamer. Met onze prikvlaggetjes maak je je wereldkaart persoonlijk, hoe leuk! Onze wereldkaarten op behang vind je bij ons zusje WereldKaarten.nl. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wereldkaarten en formaat. Lijkt het je leuk om een prachtige wereldkaart op je muur te hebben? Kijk dan bij ons zusje voor onze collectie wereldkaarten op behang. 

wereldkaart op behang

Fotobehang bestellen

Een behang foto wordt door ons op een hoge kwaliteit afgedrukt. Heb je besteld? Dan wordt jouw fotobehang eigen foto al binnen 3 werkdagen geleverd. Het behang wordt dan door DHL geleverd in een koker, die ervoor zorgt dat het behang vlekkeloos en onbeschadigd bij jou aankomt. 

Je hebt al een persoonlijk fotobehang vanaf €14,95 per vierkante meter! Bestel vandaag nog persoonlijk fotobehang op FotoBehangFactory.nl (het zusje van FotoOpAluminium).

Direct Bestellen