• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Hoe werkt het

Welke processen vinden er plaats vooraf aan mijn product? Wij geven je een kijkje achter de schermen.

1 Klantenservice canvascompany

Jouw bestelling gaat naar onze klantenservice

Je hebt jouw foto uitgekozen, geüpload in onze tool en een formaat en eventuele fotobewerkingen uitgekozen. Na de betaling komt de bestelling op onze klantenservice binnen. Heb je gekozen voor een bewerking, dan zorgt ons team ervoor dat dit zo zorgvuldig mogelijk wordt toegepast. Onze klantenservice kijkt naar de kwaliteit van de foto. Is deze voldoende voor het uitgekozen formaat, dan wordt de foto doorgezet naar het productieteam. Daar wordt jouw bestelling werkelijkheid. Oftewel, veel handen komen er aan te pas om jou een tevreden klant te maken.

aluminium gefreesd

Het productieteam werkt met passie aan jouw product

Zodra jouw foto, tekst of afbeelding binnen is gekomen in ons systeem, wordt deze op een grote plaat dibond geprint. Jouw plaat wordt zo netjes mogelijk uit de plaat gefreesd. Als dit klaar is wordt het product gecontroleerd.

inpakken

Het product wordt verzendklaar gemaakt

Na het controleren van het product, wordt hij direct zorgvuldig ingepakt en verzendklaar gemaakt. Zo snel mogelijk wordt jouw product bij ons afgehaald en bij jou afgeleverd door DHL of onze eigen leveranciers.

klantenservice

Onze klantenservice geeft graag antwoord op al je vragen achteraf

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vragen of (jammer genoeg) klachten hebt. Dan staat onze klantenservice voor je klaar! We doen er alles aan om samen tot een goede oplossing te komen, zodat je altijd met een goed gevoel gebruik kan maken van onze producten.

Wil jij Randy of één van onze andere klantenservice medewerkers spreken? Neem dan contact op.