• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Andere interessante fotowebsites

FotoOpAluminium.nl is onderdeel van een groep van bedrijven. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het afdrukken van uw mooiste foto's op een bepaald type materiaal. Hieronder komen ze ieder kort aan bod:

De oudste zus van FotoOpAluminium.nl is CanvasCompany, het bedrijf dat in 2004 door Halbe Boersma op een zolderkamer in Amsterdam is opgericht. Dit bedrijf drukt jouw mooiste foto's op canvas en is na samenwerkingen met multinationals als Milka, Visa en ANWB Kampioen, het nationale magazine met de grootste oplage, marktleider in de foto op canvas markt.

TuinposterOpMaat is het zusje dat zich heeft toegelegd op de levering van tuinposters (ook wel tuindoek genoemd) in elk denkbaar formaat. Voor het ophangen van jouw foto op tuinposter, heb je de keuze uit alleen ringen, een houten frame, een aluminium frame of boven en onder een zoom met daarin een houten lat ter verzwaring. 

PimpJeDeur levert een super leuk product. Je kunt er namelijk terecht voor een deurposter, die jij thuis op jouw deur(en) kunt plakken. Een saaie deur tover je op die manier in een handomdraai om tot iets heel persoonlijks. Je kunt jouw eigen foto uploaden, maar hebt daarnaast ruime keuzemogelijkheden uit afbeeldingen in de galerij op de website. Deze afbeeldingen kun je gratis gebruiken.

Het jongste zusje van FotoOpAluminium.nl heet FotoOpGlas. Bij FotoOpGlas.nl kun je terecht voor een mooie afdruk van jouw foto op plexiglas. Je kunt elk denkbaar formaat kiezen, zolang het niet groter is dan 125 x 250 cm en je hebt de keuze uit 3, 5 en 10 mm dikte. Met de mooie afstandhouders is het ophangen een koud kunstje en het ziet er bovendien erg stijlvol uit.

FotoOpHout is gespecialiseerd in het printen van foto's op hout. Bij FotoOpHout.nl kun je kiezen uit een foto op larikshout, multiplex en het populaire vurenhout. De foto op larikshout is ook geschikt om buiten op te hangen. Er kan gekozen worden voor een foto op hout met en zonder whitewash. Met de Duitse variant Lieblingsfoto.de wordt sinds februari 2014 ook de Duitse markt bediend.

Direct bestellen