• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Voorbeelden van klanten

Foto op aluminium voorbeelden van klanten

Op deze pagina hebben wij voor jou een aantal voorbeelden van afdrukken van tevreden klanten geplaatst. Dit zijn onder andere natuurfoto’s, baby- en kinderfoto’s, trouwfoto’s en vakantiefoto’s op aluminium. Door de foto’s op deze pagina’s te bekijken, kun je inspiratie opdoen voor jouw eigen afdruk. Er zijn talloze opties!

Foto op aluminium voorbeelden

Je kunt met een foto op aluminium alle kanten op. Je kunt helemaal zelf uitkiezen welke foto je erop af wilt laten drukken, maar ook het formaat, de uitsnede en afwerking. Hierbij is het minimale formaat 20x20 cm en het maximale formaat 120x180 cm. Je bestelt een foto op aluminium vanaf € 9,75. Nu is het nog de vraag: welke foto laat ik afdrukken op aluminium? Er zijn namelijk eindeloze mogelijkheden. Om deze reden hebben wij dan ook een aantal voorbeelden van afdrukken van onze tevreden klanten op de voorbeeldpagina’s geplaatst. Dit zijn onder andere natuurfoto’s, vakantiefoto’s en dierenfoto’s op aluminium. Daarnaast worden ook baby- en kinderfoto’s, trouwfoto’s en gezinsfoto’s veel afgedrukt. Wanneer je op zoek bent naar een leuk valentijnscadeau, is een stelletjesfoto op aluminium een leuke optie. Jouw partner zal zeker blij zijn met een aluminium met een foto van jullie samen erop. Als laatste zijn er 2 andere opties. Je kunt bijvoorbeeld ook kunst op aluminium af laten drukken. Denk hierbij aan een afbeelding van je favoriete kunstwerk of een tekening van je zoon of dochter. Dat is natuurlijk ook kunst! Als laatste is er de wereldkaart op aluminium. Je kunt hierbij een afbeelding van een wereldkaart af laten drukken op aluminium. Wereldkaarten zijn tegenwoordig namelijk erg trendy en zie je om deze reden dan ook veel in woonprogramma’s.
Heb je inspiratie opgedaan door één van onze klant voorbeelden? Dan kun je jouw eigen foto uploaden, het formaat, de soort aluminium en eventuele fotobewerkingen kiezen. Wij doen dan de rest voor jou!
Heb je zelf een mooie foto op aluminium bij ons af laten drukken en mogen wij deze ook op de voorbeeldpagina plaatsen? Dan kun je ons de foto hiervan sturen op info@fotoopaluminium.nl. Uiteraard plaatsen wij geen foto’s zonder toestemming!

Bekijk de klantvoorbeelden en bestel snel een foto op aluminium bij FotoOpAluminium.nl!

 

Jouw eigen foto op aluminium bestellen

Heb je door de vele voorbeelden inspiratie voor jouw eigen foto op aluminium kunnnen opdoen? Dan kun je nu jouw foto met 60% korting bestellen, druk snel op knop hieronder om te bestellen!

Direct bestellen