• Uniek fotoproduct!
  • Verzonden binnen 1-3 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Aluminiumsoorten foto op aluminium

Witte of geborstelde (RVS) ondergrond voor je foto op aluminium

aluminiumsoorten, verschil geborsteld en witte ondergrond foto op aluminium

Bij het afdrukken van je foto op aluminium kun je kiezen tussen een witte ondergrond of een geborstelde grijze (RVS) ondergrond. Deze verschillende manieren van afdrukken zorgen beide voor een heel ander effect.
Ontdek hier wat de verschillen tussen deze twee opties zijn. Zo heeft jouw foto op aluminium straks de gewenste uitstraling en wordt het een prachtig decoratiestuk in je kamer!

 

Foto op aluminium met witte achtergrond

  • Heldere weergave van je foto;
  • Witte ondergrond;
  • Gladde ondergrond;
  • Geen structuur zichtbaar door de foto.

Foto's worden vaak op een witte ondergrond afgedrukt. Een witte ondergrond wordt gebruikt bij papier, canvas en veel meer print varianten. Normaal gesproken (er zijn uitzonderingen) hebben printers namelijk geen witte inkten. Witte inkten hebben de eigenschap om snel uit te drogen. Dit is de voornaamste reden om op een witte ondergrond te printen. Al het wit in een foto wordt uit de ondergrond gehaald

De belangrijkste kenmerken van een foto op aluminium met een witte ondergrond zijn dat het zorgt voor een heldere weergave van je foto en dat er geen structuur zichtbaar is op de foto. Bij een foto op aluminium zorgt een witte ondergrond voor heldere kleuren. Het aluminium wordt super glad en strak.

Foto op aluminium wit Foto op aluminium geborsteld

Foto op geborsteld aluminium

  • Aluminium structuur door je foto (butlerlook/RVSlook);
  • Aluminium ondergrond;
  • Ruwe ondergrond;
  • Duidelijke structuur zichtbaar door de foto.

Als je de stoere structuur van het aluminium door je foto wilt blijven zien, kies je voor de geborstelde (grijze) ondergrond. Overal waar normaal wit in de foto zit, zie je bij de keuze voor een foto op geborsteld aluminium de echte aluminiumkleur en structuur. Hierdoor lijkt het op een foto op rvs.

De mooiste kenmerken van een foto op geborsteld aluminium zijn dat deze niet glad is, maar een ruw en levendig effect aan je foto geeft. De structuur is niet alleen zichtbaar, maar je kunt deze ook voelen. Afhankelijk van hoe het zonlicht op de foto schijnt, is de foto op een andere manier zichtbaar. Je foto krijgt een stoer en ruw effect.

De witte en geborstelde grijze (foto op rvs effect) ondergrond hebben dezelfde prijs. Wij bieden verschillende fotobewerkingen aan en ook de mogelijkheid om een fotocollage op aluminium of meerluik op aluminium te bestellen. Een ophangsysteem bestel je eenvoudig in onze besteltool.

Direct Bestellen