• Uniek fotoproduct!
  • Verzonden binnen 1-3 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium groot formaat

Grote foto op aluminium afdrukken

Wanneer je een echte eyecatcher aan de muur wilt, ga je voor een foto op aluminium groot formaat. Een foto afdrukken op groot formaat is een prachtige manier om je favoriete foto aan de hele wereld te laten zien. De grote foto zal als het ware van je wand afspatten en zal daardoor iedereen opvallen. Zo kun je aan al je visite vertellen over het leuke moment op de foto!

Groot formaat foto op aluminium afdrukken

Een fotoprint XL ben je misschien nog niet zo vaak tegengekomen in iemands interieur. Dat is eigenlijk ontzettend jammer, want het is een prachtige decoratie voor in je huis. Een groot formaat is veel sprekender dan een normaal, klein formaat en daardoor perfect voor iemand die wel van iets houdt, wat niet iedereen in huis heeft. Bij FotoOpAluminium.nl kun je ook een foto op aluminium groot afdrukken. Wij bieden formaten van 20x20 tot 120x180 centimeter. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen in principe per 10 centimeter elk afwijkend formaat afdrukken. Heb je dus een mooie foto gevonden? Dan kan deze vrijwel altijd op jouw gewenste formaat afgedrukt worden. We moeten er wel bij zeggen dat niet iedere foto geschikt is voor vergroten en afdrukken op groot formaat. Foto’s, genomen met een oude camera of mobiele telefoon, zijn wellicht niet geschikt voor een groot formaat. Als het bestand niet groter is dan twee megabyte, is de foto waarschijnlijk ook ongeschikt om uit te vergroten. Wil je wel graag deze foto gebruiken? Dan kan het zijn dat je een pixelige/korrelige fotoafdruk krijgt. Foto op aluminium groot formaat bestellen met eigen foto kan dus alleen als je foto van voldoende kwaliteit is. Voordat wij je groot formaat foto afdrukken, doen wij een gratis kwaliteitscontrole. Twijfel je zelf al over de kwaliteit? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij geven je graag professioneel advies. Eventueel kunnen we de foto ook nog voor je bewerken met ons fotobewerkingsprogramma.

Populairste grote formaten foto op aluminium

Foto op aluminium 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 119,95

Foto op aluminium 150x100

Direct bestellen    150x100 cm € 209,95

Foto op aluminium 180x120

Direct bestellen    180x120 cm € 289,95

Aluminiumfoto op groot formaat bestellen

Het bestellen van een groot formaat foto op aluminium is heel gemakkelijk. Je hoeft alleen een foto te uploaden en vervolgens je gewenste formaat te kiezen. Rond je bestelling af, waarna je je grote foto al binnen 5 tot 10 werkdagen in huis kunt verwachten. Je grote foto op aluminium zal bezorgd worden door onze eigen koerier. Heb je je XL formaat in huis? Dan kun je hem ophangen met het bijbestelde ophangsysteem. Wij raden je aan om twee ophangsystemen te bestellen, zodat je hem op twee punten aan de muur kunt hangen. Wacht dus niet langer, en begin met het groot formaat foto afdrukken bij FotoOpAluminium.nl!

Wil je trouwens een extreem groot formaat, bijvoorbeeld om de hele muur mee te bekleden? Kijk dan op FotoBehangFactory, waar fotobehang met eigen foto wordt verkocht. Toch liever een grote foto op aluminium? Bestel dan snel!

Direct bestellen