• Uniek fotoproduct!
  • Verzonden binnen 1-3 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium voor buiten

Foto op aluminium voor buiten

Wil je graag een foto op aluminium voor buiten in de tuin of op het balkon? Dat is mogelijk bij FotoOpAluminium.nl. Je kunt kiezen voor een speciale aluminium wanddecoratie voor buiten. Deze is bestand tegen alle weersomstandigheden. Jouw foto zal dus niet verkleuren in het zonlicht en niet vervormen of kromtrekken door vocht of warmteverschillen. Je bestelt een foto op aluminium voor buiten vanaf € 14,95.

Waarom een foto op aluminium voor buiten?

Wil je graag jouw tuin, schutting of balkon wat meer kleur geven? Dan is een favoriete foto op aluminium een hele leuke en originele optie hiervoor. Bij FotoOpAluminium.nl kun je namelijk een foto op aluminium bestellen, die speciaal voor buiten gemaakt is. Deze foto bevat waterbestendige inkt en wordt door ons helemaal klaargemaakt voor buitengebruik. Je kunt hem dus gerust ophangen. Er zal niks mee gebeuren, want hij is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Een andere manier waarop je een foto op aluminium kunt gebruiken, is als naambordje. In onze besteltool kun je namelijk tekst toevoegen aan je foto. Ook kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met een bewerkingsprogramma en zelf een ontwerp maken. Het aluminium geeft een stoere look aan jouw naambord.

Ook voor bedrijven is het aluminium voor buiten erg geschikt. Je kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo op aluminium voor buiten af laten drukken.

Hoe bestel ik een foto op aluminium voor buiten?

Als je voor buiten een speciale aluminium foto wilt bestellen, kun je dit heel simpel aangeven in onze besteltool. Wanneer je de foto van jouw keuze geüpload hebt, kun je de uitsnede, de aluminiumsoort en het gebruik aanvinken. Bij het kopje ‘Gebruik’ kun je ‘buiten’ selecteren. Vervolgens kies je het formaat en kun je eventueel nog een speciaal ophangsysteem voor buiten bestellen voor € 5,95. Wij zorgen er dan voor dat jouw foto geschikt wordt gemaakt om buiten te hangen. Je bestelt hem al vanaf € 14,95. De aluminium foto voor buiten wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Heb je hem ontvangen? Dan kun je hem direct buiten ophangen!

Prijs foto op aluminium voor buiten

Voor een foto op aluminium voor buiten betaal je 20% extra over de normale prijs voor dat formaat. Jij bestelt, wij doen de rest!
Bestel vandaag nog een foto op aluminium voor buiten!

Direct Bestellen