• Uniek fotoproduct!
  • Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via: 085-4013303

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium ophangen

Foto op aluminium ophangen


Wil jij je foto op aluminium ophangen? Het ophangsysteem is eenvoudig bij te bestellen in het bestelsysteem. Voor een prijs van € 5,95 heb je er al een! Zie onderstaande foto's voor de verschillende ophangsystemen.

Met dit ophangsysteem hangt je foto op aluminium strak aan de muur. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje en twee afstandhouders. Het RVS ophangsysteem moet aan de achterzijde worden bevestigd en is hierdoor onzichtbaar. Zo lijkt het net of je foto op aluminium 'zweeft'. Dit komt vooral door de afstandhouders, die een tussenruimte tussen muur en aluminium foto creëren. Toch hangt je foto op aluminium met dit ophangsysteem stevig aan de muur!

Ophangsysteem foto op aluminium

Het ophangen van je foto op aluminium is makkelijk zelf te doen. Het aluminium plaatje bevat namelijk een lijmlaag. Verwijder eerst het folie van zowel de achterkant van je aluminium foto als van het aluminium plaatje en plak het plaatje nauwkeurig (recht en in het midden) op de aluminium foto. Doe hetzelfde met de afstandhouders. Het is noodzakelijk dat de lijm eerst 24 uur uithardt. Je kunt hem dus niet meteen ophangen. Ondertussen kun je een mooi plekje in huis zoeken waar de foto op aluminium moet komen te hangen. Boor hier voorzichtig een gaatje in de muur, waar je een schroef met plug in doet. Als de lijm is uitgedroogd, kun je je foto ophangen en genieten van het resultaat! En mocht je er echt niet uit komen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Let op! Als je het ophangsysteem hebt bevestigd op je foto op aluminium, is het noodzakelijk dat je deze eerst 24 uur laat uitharden. Daarnaast is het verstandig de ondergrond eerst te ontvetten. Hierdoor blijft het ophangsysteem op z'n plaats!

Twee verschillende ophangsystemen

Hieronder bekijk je de twee verschillende ophangsystemen. In onze besteltool maak je de keuze of je een ophangsysteem voor een kleine foto op aluminium of voor een grote foto op aluminium wilt.

Ophangsysteem foto op aluminium Ophangsysteem aluminium voorbeeld

Ophangsysteem voor grote foto op aluminium      Ophangsysteem voor kleine foto op aluminium
 

Direct Bestellen