• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
60% Korting
Al vanaf € 3,90
Foto op aluminium
60% Korting
Al vanaf € 30,90
Topgarantie
  • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Gedrukt op wit en geborsteld aluminium
  • Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, ook XXL
Bestel nu je aluminium met 60% korting

Foto ophangsysteem aluminium

Wil jij je foto op aluminium ophangen? Het ophangsysteem is eenvoudig bij te bestellen in het bestelsysteem. Voor een prijs van € 4,97 heb je al een rvs ophangsysteem! Zie onderstaande foto's voor de verschillende ophangsystemen waarmee jij jouw aluminium foto ophangen kan.

Met een van onze ophangsystemen hangt je foto op aluminium strak aan de muur. Het standaard foto ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje en twee afstandhouders. Het ophangsysteem moet aan de achterzijde worden bevestigd en is hierdoor onzichtbaar. Zo lijkt het net of je foto op aluminium 'zweeft'. Dit komt vooral door de afstandhouders, die een tussenruimte tussen muur en aluminium foto creëren. Toch hangt je foto op aluminium met dit ophangsysteem stevig aan de muur!

Foto ophangsysteem op aluminium

De aluminium foto ophangen is makkelijk zelf te doen. Het aluminium plaatje bevat namelijk een lijmlaag. Verwijder eerst het folie van zowel de achterkant van je foto op aluminium als van het aluminium plaatje en plak het plaatje nauwkeurig (recht en in het midden) op de aluminium foto. Doe hetzelfde met de afstandhouders. Het is noodzakelijk dat de lijm eerst 24 uur uithardt. Je kunt dus niet meteen jouw dibond foto ophangen. Ondertussen kun je een mooi plekje in huis zoeken waar jij de dibond ophangen kan. Boor op de plek waar je jouw foto op dibond ophangen gaat voorzichtig een gaatje in de muur, waar je een schroef met plug in doet. Als de lijm is uitgedroogd, kun je je dibond foto ophangen en genieten van het resultaat! En mocht je er echt niet uit komen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Let op! Als je het ophangsysteem hebt bevestigd op je foto op aluminium, is het noodzakelijk dat je deze eerst 24 uur laat uitharden. Daarnaast is het verstandig de ondergrond eerst te ontvetten. Hierdoor blijft het ophangsysteem op z'n plaats!

Jouw aluminium foto ophangen kan met drie verschillende ophangsystemen 

Hieronder bekijk je de drie verschillende ophangsystemen. In onze besteltool maak je de keuze welk foto ophangsysteem je wenst te ontvangen. Jouw aluminium foto ophangen kan dankzij deze handige ophangsystemen niet mislukken! Een ophangsysteem aluminium foto kopen doe je het meest voordelig bij FotoOpAluminium!

Ophangsysteem foto op aluminium  

Standaard ophangsysteem (vanaf € 4,97)

Ophangsysteem foto op aluminium  

Afstandhouder met gaten (RVS en niet RVS) (vanaf € 8,95)

Ophangsysteem aluminium voorbeeld

Afstandhouders zijgrip (vanaf € 8,95)

 

Direct bestellen