• Uniek fotoproduct!
  • Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via: 085-4013303

Gratis bewerkingen voor uw aluminium foto

Zwart-wit of sepia foto op aluminium

Foto op aluminium gratis bewerkingen

Heb je een kleuren foto die je zwart wit af wilt laten drukken op aluminium? Omdat dit beter staat in je woonkamer, keuken of slaapkamer? Dat kan! Nadat je je foto hebt geupload via het bestelsysteem van fotoopaluminium.nl kom je in een stap terecht, waar je kunt ‘spelen’ met je foto. Je kunt hier zelf een uitsnede maken die past bij het formaat dat je kiest. En je kunt met 1 klik op een knop zien hoe je kleuren foto er uit ziet in zwart-wit tinten of in het oud bruine sepia. Vind je zwart-wit of sepia toch niet passen bij je foto op aluminium? Dan kun je de bewerking ook heel eenvoudig weer ongedaan maken; een kind kan de was doen!

Datum, rode ogen of ander storend element van je foto verwijderen

Heeft een van de personen op je foto rode ogen of staat er op je foto misschien een datum die je liever niet op je foto op aluminium terug wilt zien? Zeg het dan tegen onze ervaren medewerkers en zij werken het storende element gratis en voor niets weg! Staan er rode ogen, een storende datum of iets anders op je foto en wil je dat deze weggewerkt wordt, meld dat dan alstublieft in het opmerkingenveld in het bestelproces. Bekijk onderstaande voorbeelden voor de foto op aluminium bewerkingen:

Kleurenfoto omzetten naar zwart/wit foto op aluminium

Zwart wit bewerking foto op aluminiumZwart wit bewerking foto op aluminium

Kleurenfoto omzetten naar een sepia foto op aluminium

Bewerking sepia foto op aluminiumBewerking sepia foto op aluminium

Rode ogen verwijderen van foto op aluminium

Rode ogen verwijderen van foto op aluminiumRode ogen verwijderen van foto op aluminium

Datum verwijderen van foto op aluminium

Datum verwijderen van foto op aluminiumDatum verwijderen van foto op aluminium

Naast deze gratis bewerkingen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om meerdere foto's als collage af te laten drukken of om een meerluik op aluminium te bestellen, waarbij je foto opgedeeld wordt in verschillende aluminiumplaten. Word jij helemaal wild van een wereldkaart op aluminium? Bekijk dan onze website Wereldkaarten.nl.

Direct Bestellen