• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Een foto op plexiglas of aluminium laten bedrukken?

Profiteer nu van HERFSTKORTING op al onze aluminium formaten:

Gebruik kortingscode HK60 en ontvang direct 60% HERFSTKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 60% KORTING

Het kan soms moeilijk zijn om te beslissen of je een foto op aluminium of plexiglas wilt hebben. Sommige foto's zien er geweldig uit met een matte afwerking, terwijl andere een gladde laag nodig hebben. Hoe bepaal je dat? De eenvoudigste manier is om meer te wegen dan alleen het uiterlijk als je op zoek bent naar de juiste basis, of het nu gaat om een foto op plexiglas of aluminium.

Beslissen - Foto op plexiglas of aluminium

De beste manier om de juiste keuze te maken is om het verschil te leren tussen het afdrukken van beide materialen.

Foto op aluminium of plexiglas bestellen

Foto op aluminium
Foto op aluminium

Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Foto op glas 3mm
Foto op glas 3mm

Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Foto op glas 5mm
Foto op glas 5mm

Vanaf € 16,95

Direct bestellen

Foto op glas 10mm
Foto op glas 10mm

Vanaf € 29,95

Direct bestellen

 

Verschil tussen de afwerkingen

De afwerking van je foto is afhankelijk van of je deze foto op plexiglas of aluminium afdrukt. Een foto op aluminium heeft een matte en ruwe afwerking. Zo'n afwerking gaat goed samen met vintage-achtige foto's of kunstwerken. Aluminium basis werkt ook goed met schilderijen, vooral als ze met olieverf, pastel of waskleuren zijn gemaakt. Het afdrukken van een foto op aluminium geeft een creatief randje.

Aan de andere kant straalt een afdruk op plexiglas glans en gladheid uit. Dit soort afwerking sluit aan bij allerlei moderne foto's. Dit is het soort afwerking dat je bijvoorbeeld wilt voor commerciële ruimtes zoals restaurants, cafés en hotelgalerijen. Het afdrukken van een foto op plexiglas geeft het een moderne uitstraling.

Ondanks het verschil foto op aluminium of plexiglas, zien beide afwerkingen er modern uit en geven ze uw woonruimte een chique, strakke uitstraling.

Overeenkomsten tussen de twee

Of het nu gaat om foto afdrukken aluminium of plexiglas, het eindresultaat is mooi en stevig. Beide afwerkingen zijn behandeld voor weerstand tegen UV-stralen, wat betekent dat geen van beide afwerkingen bij blootstelling aan de zon zal vervagen.

Een andere gelijkenis is dat of je nu kiest voor een foto op plexiglas of aluminium, je altijd rekening zult moeten houden met krassen. Wees dus voorzichtig wanneer je de foto op aluminium of plexiglas wilt schoonmaken, of ergens anders wil neerzetten.

Wat is er zo geweldig aan onze foto op plexiglas of aluminium?

Alle foto's die door ons op een van de ondergronden worden afgedrukt, zijn voorzien van UV-print. Onze vakbekwame professionals geven de foto's een vlekkeloze afwerking voor de wow-factor. Hoewel de UV-bestendige foto's veilig in zonlicht geplaatst kunnen worden, bieden wij jou ook de mogelijkheid om weerbestendige fotoafdrukken te bestellen die niet beschadigd worden door extreem weer. De kosten van deze outdoorfoto's zijn weliswaar iets hoger, maar de investering is zeker de moeite waard.

Aangepaste opties - Foto aluminium of plexiglas

De glazen plaat is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes - 3 mm, 5 mm en 10 mm. Er wordt een breed scala aan formaten aangeboden waaruit je kunt kiezen. Een foto op glas kan besteld worden in een lijst van minimaal 20×20 cm tot een maximum van 200×200 cm.

De dikte van aluminium is 3 mm. De foto op aluminium is ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder minimaal 20×20 cm en maximaal 120×180 cm. Je kunt ook kiezen tussen twee aluminium afwerkingen - Geborsteld en Gladde, glanzende toplaag.

Direct bestellen