• Uniek fotoproduct!
  • Verzonden binnen 1-3 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Een foto op aluminium of plexiglas?

Wil je graag een nieuwe wanddecoratie en twijfel je tussen een foto op aluminium of plexiglas? Dan is het slim om alle eigenschappen van deze producten tegen elkaar af te wegen. Het zijn twee heel verschillende producten. Een foto op aluminium heeft bijvoorbeeld een matte, ruwe en stoere uitstraling, waar een foto op glas juist glad en glanzend is. Wij hebben voor jou alle verschillen op een rijtje gezet, zodat je een goede keuze kunt maken!

Dit zijn de verschillen tussen een foto op aluminium en plexiglas:

Wanneer je een nieuwe wanddecoratie wilt, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Er zijn namelijk talloze soorten decoratie voor aan je muur. Een foto op aluminium en een foto op plexiglas zijn bijvoorbeeld erg populair. Wij hebben de eigenschappen en verschillen voor jou op een rijtje gezet, zodat je kunt kijken welke decoratie bij jou en je interieur past.
Wat onze foto’s op aluminium en plexiglas gemeen hebben, is dat ze bedrukt worden met een UV-print. Dit houdt in dat de foto van jouw keuze UV-bestendig wordt afgedrukt en dus niet zal verkleuren in de zon. Wel zijn beide materialen krasgevoelig en moeten om deze reden dan ook zorgvuldig worden opgehangen. Wel worden ze beide extra goed verpakt. Daarnaast kun je bij beide decoraties een keuze maken tussen binnen- en buitengebruik. Wanneer je kiest voor buitengebruik, betaal je iets meer, maar wordt jouw decoratie speciaal afgewerkt. Op deze manier is je decoratie bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Foto op aluminium of plexiglas bestellen

Foto op aluminium
Foto op aluminium

Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Foto op glas 3mm
Foto op glas 3mm

Vanaf € 9,95

Direct bestellen

Foto op glas 5mm
Foto op glas 5mm

Vanaf € 16,95

Direct bestellen

Foto op glas 10mm
Foto op glas 10mm

Vanaf € 29,95

Direct bestellen

&nbsp

Hoe gaat het printen in zijn werk?

Een foto op aluminium is mat, strak en erg dun. Deze wordt namelijk afgedrukt op plaatmateriaal van 3 mm. Een foto op plexiglas is glad en glanzend. Hierbij heb je de keuze tussen 3, 5 of 10 mm dikte. Een foto op aluminium is verkrijgbaar op formaten van 20x20 tot 120x180 cm. Een foto op glas is te bestellen op 20x20 tot maximaal 200x220 cm.
Je kunt bij een foto op aluminium kiezen voor een print op een witte onderlaag, zodat de kleuren het beste tot hun recht komen. Daarnaast kun je kiezen voor een geborstelde toplaag. Hierbij worden de witte delen van je foto niet geprint en zie je de aluminium structuur een stuk beter. Voor een foto op glas kun je kiezen voor een normale of transparante afwerking. Bij de transparante afwerking worden de witte delen van je foto niet geprint en schijnt er dus meer zonlicht door je foto.
Een foto op aluminium is verkrijgbaar vanaf € 9,75 en een foto op plexiglas vanaf € 9,95.

Heb je jouw keuze kunnen maken? Bestel dan snel een foto op aluminium of plexiglas!

Direct Bestellen