• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Kerstcadeau foto op aluminium

Een kerstcadeau foto op aluminium is een persoonlijke en originele gift voor de feestdagen. Wil je graag een leuk cadeau geven dat iemand echt zal verrassen? Dan is een foto op aluminium ideaal. Dit aluminium materiaal zal zorgen voor een strakke, heldere en stoere uitstraling van de foto. Dit product is ook nog eens zeer goedkoop. Je hebt namelijk al een foto op aluminium vanaf €9,75.

De boodschap van kerst met een foto op aluminium

Wil je nou echt iemand een verrassen met een leuk cadeau? Een foto op aluminium als kerstcadeau is het ideale middel. Je kunt elke soort foto op aluminium laten drukken, bijvoorbeeld een foto van jullie samen. Dit kan de ontvanger blijven herinneren aan jullie mooie momenten samen. Hiermee geef je de boodschap van kerst, saamhorigheid, zeker weten af. Perfect voor de feestdagen dus. Naast de uitstekende kwaliteit van het product, kunnen wij jou een lage prijs garanderen. De aluminium structuur geeft de foto een chique effect. De foto krijgt een scherpe afdruk op een mooi afgewerkte toplaag. Het materiaal is erg licht en dun. De ontvanger van de foto op aluminium kan erg lang genieten van het product door deze kwaliteit. Eerst heb jij de taak om een foto te kiezen die de ontvanger zal waarderen. Dit kan bijvoorbeeld een natuurfoto zijn of een foto van jullie samen. In ieder geval wordt de ontvanger vaak herinnerd aan jouw mooie cadeau.

De mogelijkheden bij het bestellen van een foto op aluminium

Als je nog niet helemaal tevreden bent met de foto die je hebt uitgekozen, kun je deze nog laten bewerken. Een aantal fotobewerkingen kunnen gratis in onze besteltool, zoals zwart-wit of tekst toevoegen. Andere fotobewerkingen, zoals een collage of meerluik, kunnen worden gedaan door onze vormgever. Een foto op aluminium is te bestellen in formaten van 20 x 20 cm tot en met 180 x 120 cm. Na een bestelling wordt jouw cadeau al binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. De verzendkosten bedragen €5,95. Ook is het mogelijk om een ophangsysteem erbij te bestellen. Je hebt genoeg redenen om het product te personaliseren en een origineel cadeau te geven.

Bestel nu snel een foto op aluminium vanaf €9,75 op FotoOpAluminium.nl!

Direct Bestellen