• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Panorama foto afdrukken op aluminium

Panoramafoto op aluminium afdrukken

Een panorama foto online op je telefoon hebben is natuurlijk leuk, maar jouw prachtige panoramafoto in huis ophangen is toch nog veel leuker? Met een panorama op aluminium kun je elk interieur een prachtige uitstraling geven. Een panorama foto is niet hoog, maar wel erg breed en daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld een mooie landschapsfoto. Een panoramafoto wordt daarom ook wel een langgerekte foto of xxl-foto op aluminium genoemd. Je kunt er alle kanten mee op en op verschillende formaten aluminium af laten drukken.

De mogelijkheden van een panoramafoto op aluminium

Een panoramafoto is een foto waarbij de breedte veel groter is dan de hoogte. Het wordt dan ook wel een langgerekte foto of xxl-foto genoemd. Panoramafotografie is erg geschikt voor foto’s van landschappen, andere natuur of steden. Een panorama foto afdrukken van een van deze prachtige landschappen, andere natuur of steden kan een echte eyecatcher creëren in je interieur.

Tegenwoordig kunnen veel mobiele telefoons een panoramafoto maken en soms zelfs 360 graden rond. Om deze reden wordt het ook wel een 360° foto genoemd. Door extreme hoogte/breedteverhouding en het grote formaat waar panoramafoto’s vaak op afgedrukt worden, is het van belang dat de kwaliteit van de foto wel voldoende is voor een goede afdruk. Om deze reden doen wij bij alle panoramafoto's afdrukken een handmatige bestandscontrole, zodat de afdruk zeker goed wordt.

Profiteer nu van HERFSTKORTING op al onze aluminium formaten:

Gebruik kortingscode HK60 en ontvang direct 60% HERFSTKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 60% KORTING

Populairste aluminium panorama formaten

Panorama op aluminium 40x20

Direct bestellen 40x20 cm € 24,95

Panorama op aluminium 120x60

Direct bestellen 120x60 cm € 139,95

Panorama op aluminium 160x80

Direct bestellen 160x80 cm € 599,95

Een panorama foto afdrukken en bestellen

De afdrukken panoramafoto zijn een van onze specialiteiten. Een panoramische foto op aluminium bestellen, gaat dan ook erg gemakkelijk. Allereerst upload je jouw panorama foto. Vervolgens kies je het gewenste formaat. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden! De prijs van een panorama op aluminium is alleen afhankelijk van de gekozen afmeting.

Voor het ophangen van een panorama foto is het verstandig om twee ophangsystemen te bestellen. Op deze manier kan dit aan beide zijkanten bevestigd worden.
Wil je een panorama foto afdrukken? Dan is het belangrijk dat de kwaliteit van je foto goed genoeg is, omdat hij op groot formaat afgedrukt wordt. Om die reden kunnen wij voor jou een kwaliteitscheck doen om teleurstellingen te voorkomen! 

Wanneer je een panoramafoto op aluminium besteld hebt, wordt jouw foto afgedrukt en binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,99. Vanaf € 60,- wordt jouw bestelling GRATIS verzonden!

Bestel vandaag nog jouw favoriete panoramafoto op aluminium bij FotoOpAluminium.nl! Al jaren de specialist in het leveren van uitstekende panoramafoto's afdrukken.

Direct bestellen