• Uniek fotoproduct!
  • Verzonden binnen 1-3 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Panorama op aluminium

Panoramafoto op aluminium afdrukken

Met een panorama op aluminium kun je elk interieur een prachtige uitstraling geven. Een panoramafoto is niet hoog, maar wel erg breed en daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld een mooie landschapsfoto. Een panoramafoto wordt daarom ook wel een langgerekte foto of xxl-foto op aluminium genoemd. Je kunt er alle kanten mee op en op verschillende formaten aluminium af laten drukken.

De mogelijkheden van een panoramafoto op aluminium

Een panoramafoto is een foto waarbij de breedte veel groter is dan de hoogte. Het wordt dan ook wel een langgerekte foto of xxl-foto genoemd.  Panoramafotografie is erg geschikt voor foto’s van landschappen, andere natuur of steden. Wanneer je een mooie panoramafoto hiervan af laat drukken op aluminium, creëer je een echte eyecatcher in je interieur.

Tegenwoordig kunnen veel mobiele telefoons een panoramafoto maken en soms zelfs 360 graden rond. Om deze reden wordt het ook wel een 360° foto genoemd. Door extreme hoogte/breedteverhouding en het grote formaat waar panoramafoto’s vaak op afgedrukt worden, is het van belang dat de kwaliteit van de foto wel voldoende is voor een goede afdruk. Om deze reden doen wij voor jou een handmatige bestandscontrole, zodat de afdruk zeker goed wordt.

Populairste aluminium panorama formaten

Panorama op aluminium 40x20

Direct bestellen 40x20 cm € 24,95

Panorama op aluminium 120x60

Direct bestellen 120x60 cm € 109,95

Panorama op aluminium 160x80

Direct bestellen 160x80 cm € 214,95

Een panorama op aluminium bestellen

Een panoramische foto op aluminium bestellen, gaat erg gemakkelijk. Allereerst upload je jouw panorama foto. Vervolgens kies je het gewenste formaat. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden! De prijs van een panorama op aluminium is alleen afhankelijk van de gekozen afmeting.

Voor het ophangen van een panoramafoto is het verstandig om twee ophangsystemen te bestellen. Op deze manier kan dit aan beide zijkanten bevestigd worden.
Wil je een panoramafoto afdrukken? Dan is het belangrijk dat de kwaliteit van je foto goed genoeg is, omdat hij op groot formaat afgedrukt wordt. Om die reden doen wij voor jou een gratis kwaliteitscheck om teleurstellingen te voorkomen!

Wanneer je een panoramafoto op aluminium besteld hebt, wordt jouw foto afgedrukt en binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,95.

Bestel vandaag nog jouw favoriete panoramafoto op aluminium bij FotoOpAluminium.nl!

Direct Bestellen