• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Pop-art foto op aluminium

Een pop-art foto op aluminium is een prachtige kunstzinnige en alternatieve manier om je foto weer te geven. Een pop-art valt op! Deze prachtige foto bewerking is geschikt voor iedereen die eens wat anders wil. Wanneer je een pop-art toepast op je foto ontstaat er een kleurrijk geheel. Lees hier meer over wat een pop-art precies is en op welke foto’s je deze bewerking het beste kunt toepassen.

Wat is een pop-art op aluminium?

Popart is een kunststroming die ontleent is aan stripverhalen, reclame, televisie en kranten. Vooral de stripverhalen zijn goed terug te zien in pop-art afbeeldingen. De stroming is ontstaan in de jaren 50 maar werd pas echt groot in de jaren 60. Felle kleuren zoals roze, geel en blauw worden vaak gebruikt. Onze collega’s kunnen jouw foto omzetten in een echte pop-art afbeelding! Dit doen onze ervaren collega’s met plezier en ze zijn hier ook heel erg goed in. We sturen je een voorbeeld van de foto met het effect naar je toe. Je kunt hier nog twee maal een wijziging op aanbrengen. Pas wanneer de afbeelding helemaal naar jouw wens is wordt ‘ie afgedrukt op aluminium en naar je toegestuurd.

Welke afbeeldingen zijn geschikt voor een pop-art?

Foto’s van gezichten zijn het meest geschikt om om te zetten in een pop-art. Close-up foto’s zijn perfect voor deze bewerking! Een gezicht is erg sprekend en blijft nog duidelijk herkenbaar ook al zijn alle kleuren verandert. Dit maakt dat gezichten zo geschikt zijn voor de pop-art bewerking. Omdat een popart bewerking in verschillende kleuren gemaakt kan worden is het ook erg leuk om één foto in verschillende kleuren te laten maken en deze gezamenlijk als een set te presenteren in je woonkamer. Op die manier maak je van één foto 4 verschillende foto’s en heb je een prachtige collage. Het kleurrijke geheel vrolijkt elke ruimte in no time op. Een pop-art op aluminium af laten drukken maakt het geheel extra speciaal. Je kunt kiezen voor geborsteld of wit aluminium. Wanneer je voor geborsteld aluminium kiest is de structuur van het materiaal nog door de foto heen te zien. Kies je voor wit aluminium, dan zijn de kleuren helder en duidelijk.

Bestel je persoonlijke pop-art bij FotoOpAluminium.nl!

Direct bestellen