• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Print op plaat

Een foto op aluminium wordt afgedrukt op een aluminium plaat, wat resulteert in een foto op plaat. Door de foto te drukken op een plaat blijft de structuur van het materiaal door de foto zichtbaar. Dit maakt de foto op aluminium een prachtige vorm van wanddecoratie. Wanneer je de structuur liever niet door de foto heen wilt zien kun je kiezen voor een witte aluminium plaat.

Foto op dibond

Een foto op aluminium wordt ook wel een foto op dibond genoemd. De door jou gekozen foto wordt hierbij gedrukt op een aluminium plaat. Op deze foto op plaat kun je allerlei foto’s laten bedrukken. Van gezinsfoto tot landschapsfoto; alles komt goed tot z’n recht op een aluminium plaat. De foto op plaat krijgt een stoere en eigentijdse uitstraling op dit materiaal. Dit komt doordat de structuur van de plaat door de foto heen te zien is. Wanneer je een foto op aluminium afdrukt, zie je de materiaalkleur door de foto heen. Ook de structuur is nog zichtbaar door de foto heen. Dit zorgt voor de rustieke en industriële uitstraling. Lijkt aluminium je wel een mooi materiaal, maar wil je liever de structuur en kleur niet door de foto zien? Kies er dan voor om een witte ondergrond aan de print op plaat toe te voegen. Deze ondergrond wordt onder de foto aangebracht en zorgt voor een witte ondergrond. Door deze witte ondergrond is de kleur van het aluminium niet meer zichtbaar. Kleuren van de foto zijn hierdoor helder. Ze zijn beter zichtbaar dan bij een afdruk op geborsteld aluminium.

Voor iedereen een passende foto op plaat

Doordat je twee opties hebt bij de bedrukking van de plaat, is een foto op aluminium geschikt voor elk interieur. Heeft jouw inrichting een industrieel en ruw gevoel? Kies dan voor een geborstelde aluminium plaat. Heb je een strak en modern interieur? Kies dan voor een print op plaat met whitewash. Daarnaast is een foto op aluminium een erg leuk cadeau en kan het op elke gelegenheid gegeven worden. Elke foto staat leuk op dit mooie materiaal! Een gezinsfoto, foto van je huisdier of een prachtige natuurfoto. Kies wat bij jouw interieur past. Ben jij ook overtuigd van een print op aluminium plaat? Upload dan gemakkelijk je foto en bestel jouw eigen foto op aluminium.

Direct bestellen