• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
55% Korting
Al vanaf € 4,39
Foto op aluminium
55% Korting
Al vanaf € 4,39
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Gedrukt op wit of geborsteld aluminium
  • Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, ook XXL
Bestel je aluminium plaat met 55% korting

Foto op plaat

Ben jij op zoek naar een manier om je foto op af te laten drukken? Dan is de foto op plaat precies wat jij zoekt. Met de plaat met foto zorg jij voor een echte eyecatcher in jouw woning, dit komt mede dankzij de schitterende kwaliteit van de foto die zich op de plaat bevindt. Kies je voor een leuke familiefoto op de plaat of toch liever een inspirerende quote?

Jouw eigen plaat met foto

Wanneer jij geïnteresseerd bent in een fotoplaat, dan heb je volkomen gelijk. De plaat met foto is namelijk een ideale toevoeging voor in jouw woning. Je kunt je fotoplaat personaliseren op allerlei verschillende manieren, zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een leuke gezins- of familiefoto. Met zo’n soort foto zul je altijd met een warm familiegevoel het huis betreden, maar niet alleen een familiefoto is erg leuk. Het is namelijk ook heel erg leuk om te kiezen voor een foto van een indrukwekkend landschap of een mooie stad die je hebt bezocht. Er zijn erg veel natuurverschijnselen die erg mooi zijn gefotografeerd, zo wordt een foto van het noorderlicht erg vaak gebruikt als toevoeging binnen het interieur. Dit soort afbeeldingen zijn dus erg geliefd, ook wanneer je kijkt naar de kleurencombinatie kun je erg mooie effecten creëren. Zodra je let op de kleuren van je afbeelding en de kleur van je muur kun je erg mooi puzzelen om een erg mooi effect te creëren.

Ook voor kinderen is de plaat met foto ideaal, kinderen houden namelijk erg van foto’s en vragen na het maken van een foto altijd als eerst:”Mag ik zien?”. Zo zou je dus kunnen denken aan leuke foto’s samen met je kinderen in de kinderkamer. Maar ook fictie figuren zijn natuurlijk erg leuk. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan figuren als Superman, Spider-man of Batman, maar ook prinsessen zijn tof om af te beelden! Daarnaast zal een inspirerende quote ook zeker niet misstaan op de fotoplaat, quotes als “begin de dag met een lach” of “Never give up!”. Hierdoor zul je de dag absoluut beginnen met een goed gevoel.

Foto op aluminiumplaat

Een foto op aluminium wordt ook wel een foto op dibond genoemd. De door jou gekozen foto wordt hierbij gedrukt op een aluminium plaat. Op deze foto op plaat kun je allerlei foto’s laten bedrukken. Van gezinsfoto tot landschapsfoto; alles komt goed tot z’n recht op een aluminium plaat. De foto op plaat krijgt een stoere en eigentijdse uitstraling op dit materiaal. Dit komt doordat de structuur van de plaat door de foto heen te zien is. Wanneer je een foto op aluminium afdrukt, zie je de materiaalkleur door de foto heen. Ook de structuur is nog zichtbaar door de foto heen. Dit zorgt voor de rustieke en industriële uitstraling. Lijkt aluminium je wel een mooi materiaal, maar wil je liever de structuur en kleur niet door de foto zien? Kies er dan voor om een witte ondergrond aan de print op plaat toe te voegen. Deze ondergrond wordt onder de foto aangebracht en zorgt voor een witte ondergrond. Door deze witte ondergrond is de kleur van het aluminium niet meer zichtbaar. Kleuren van de foto zijn hierdoor helder. Ze zijn beter zichtbaar dan bij een afdruk op geborsteld aluminium.

Jouw eigen foto op plaat bestellen

Ben jij nu enthousiast geworden en wil je zelf zo’n fotoplaat in huis halen? Dan kun je gebruik maken van onze handige besteltool. Allereerst upload je hierbij je favoriete foto en selecteer je het gewenste formaat. Je kunt kiezen voor een wat grotere fotoplaat, maar een kleiner foto op plaat zal ook zeker niet misstaan. Verder heb je de keuze voor een filter, zoals zwart-wit of sepia. Hierbij zou je kunnen letten op de kleurcombinatie van je muur en de afbeelding. Via deze weg kun je de allermooiste effecten creëren, maar dit ligt natuurlijk volledig in jouw handen. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een voorbeeld te zien van hoe jouw fotoplaat er ongeveer uit komt te zien. Hierdoor loop je niet tegen eventuele verrassingen aan en zul je eigenlijk geen spijt kunnen krijgen van je aankoop. Om het woord “spijt” helemaal te laten verdwijnen kun je gebruik maken van een fotocontrole. Hierbij kijkt één van onze experts naar de kwaliteit van de foto, wanneer hij denkt dat de kwaliteit nog niet optimaal is en dus nog beter zou kunnen, wordt er contact met je opgenomen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Tot slot rond je je bestelling af en zorgen wij ervoor dat je je plaat met foto zo snel mogelijk thuis zult ontvangen. Waar wacht je nog op, bestel snel jouw foto op plaat op FotoOpAluminium.nl!