• Uniek fotoproduct!
 • Korting tot 60%
 • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
60% Korting
Al vanaf € 3,90
Foto op aluminium
60% Korting
Al vanaf € 3,90
Onze voordelen
 • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 60,-
 • Gedrukt op wit of geborsteld aluminium
 • Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, ook XXL
Bestel je tekst aluminium met 60% korting

Tekst op aluminium

Dit keer even geen foto aan de muur, maar een inspirerende tekst op aluminium plaat aan de muur hangen? Dat kan! Bij FotoOpAluminium.nl heb je nu de mogelijkheid een krachtige spreuk, inspirerende quote of dierbare boodschap op aluminium af te laten drukken. Daarnaast is het in onze nieuwe besteltool nu ook mogelijk zelf een bedachte tekst aan je foto toe te voegen. Hartstikke leuk, toch? Het kost niks extra’s en is zo klaar. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Aluminium plaat met tekst

Er zijn bij FotoOpAluminium.nl twee mogelijkheden om een tekst op aluminium te laten drukken. Wanneer je geen foto, maar echt alleen een tekst op aluminium wilt, kun je via internet gewoon een afbeelding met mooie tekst opzoeken. Kijk bijvoorbeeld eens op Pinterest, daar staan erg leuke en inspirerende quotes. Deze kun je downloaden en via onze besteltool weer uploaden. Loop gewoon de besteltool door en kies een formaat en eventuele effecten. Wij drukken daarna jouw afbeelding met tekst af en jij kunt hem binnen vijf werkdagen al aan de muur hangen!

Tekst op aluminium populaire formaten

Tekst op aluminium 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 69,95

Tekst op aluminium 70x50

Direct bestellen    70x50 cm € 89,95

Tekst op aluminium 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 279,95

Zelf tekst op je foto op aluminium plaatsen

Wil je nu juist je foto zelf bewerken met een tekst? Dat kan natuurlijk ook! Voorheen moest je hiervoor gebruik maken van een fotobewerkingsprogramma, zoals Photoshop. Tegenwoordig is het echter ook gewoon mogelijk om zelf een tekst via ons nieuwe bestelsysteem toe te voegen aan je foto. Dit is erg gemakkelijk. We geven je hieronder de stappen, zodat het klusje binnen een minuutje geklaard is:

 • Upload een foto naar keuze en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”.
 • Kies een formaat, uitsnede en aluminiumsoort.
 • Druk op “>>”, daarna op een deel van je foto en vervolgens op “Tekst toevoegen”.
 • Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
 • Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Inspirerende tekst op aluminium

Een tekst op aluminium is erg inspirerend, vooral wanneer je een quote of spreuk gebruikt die erg veel voor je betekent. Denk bijvoorbeeld aan een uitspraak van een geliefde. Een goede quote kan erg veel inspireren en je net dat laatste zetje geven om ergens gemotiveeerd aan te beginnen. Een tekst op aluminium is dus een goede toevoeging voor je interieur. Hang hem in je slaapkamer, woonkamer, hal of (misschien nog wel de beste plek) in je kantoor. Iedere dag raak je dan weer geïnspireerd door die mooie tekst op aluminium.

Direct bestellen