• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Valentijnscadeau foto op aluminium

Een origineel valentijnscadeau is een foto op aluminium. Wanneer je geen idee hebt wat voor cadeau je aan je partner wilt geven met Valentijnsdag, vind je in ons assortiment genoeg keuze. Allereerst denk je dan natuurlijk aan de foto op aluminium, maar je vindt in ons assortiment nog veel meer opties. Maak jouw valentijn blij en verras hem of haar met een uniek en persoonlijk fotoproduct!

Een uniek valentijnscadeau met een foto op aluminium

De één houdt van Valentijnsdag en de ander heeft er juist niks mee. In beide gevallen bieden wij jou de oplossing voor een origineel valentijnscadeau, wat je makkelijk en snel bestelt. FotoOpAluminium.nl staat natuurlijk bekend om haar foto’s op aluminium. Je kunt er bijvoorbeeld een leuke foto van jullie vakantie of andere bijzondere herinnering op af laten drukken. Hier zal je vriend(in) zeker blij mee zijn! Je kunt de foto precies zo af laten drukken als jij wilt. Je kunt kiezen tussen formaten van minimaal 20x20 cm tot maximaal 120x180 cm. Daarnaast kun je kiezen voor een witte ondergrond of geborstelde toplaag. Als laatste is er de optie om jouw foto op aluminium af te laten werken voor buitengebruik.
Naast de bekende foto op aluminium, vind je op onze website ook de mogelijkheid om jouw foto af te laten drukken op een andere soort wanddecoratie, zoals canvas, hout, plexiglas of een (tuin)poster.
In de categorie Fotocadeaus vind je diverse fotoproducten, die ook erg geschikt zijn als valentijnscadeau. Voor de echte keukenprins(es) vind je in ons assortiment de mogelijkheid om een foto op schort of foto op snijplank af te laten drukken. Ook kun je kiezen voor een foto op mok, schort, muismat of puzzel. Met een foto van jullie samen erop, creëer je het perfecte, persoonlijke valentijnscadeau!

Hoe bestel ik een foto op aluminium voor valentijn?

Wanneer je een valentijnscadeau van FotoOpAluminium.nl wilt bestellen, gaat dit als volgt:

  1. Selecteer het gewenste product;
  2. Upload de foto van jouw keus;
  3. Kies de uitsnede, het formaat en de afwerking;
  4. Voer eventuele, gratis fotobewerkingen uit;
  5. Rond je bestelling af.

Bestel snel een valentijnscadeau!

Direct Bestellen