• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Dierenfoto op aluminium

Een dierenfoto op aluminium wordt veel bij ons afgedrukt. Wij hebben op deze pagina dan ook een aantal voorbeelden van onze klanten hier voor jou verzameld. Hopelijk kunnen we jou op deze manier helpen een keuze te maken voor jouw afdruk op aluminium. Jouw huisdier is niet de enige die een traktatie verdient met dierendag. Je kunt bijvoorbeeld voor jezelf een mooie foto af laten drukken van je trouwe viervoeter. Ook is het leuk om een dierenfoto op aluminium cadeau te geven aan een echte dierenvriend.

Dierenfoto op aluminium voorbeelden

4 oktober, de dag dat dieren extra verwend worden! Wij vinden dat niet alleen de dieren op dierendag iets verdienen, maar de baasjes mogen ook in het zonnetje worden gezet. Het is bijvoorbeeld erg leuk om een foto van je huisdier(en) af te laten drukken op aluminium. Heb je een hond als huisdier? Dan kun je een foto van je hond op aluminium af laten drukken. Dit kan een spontane foto zijn of juist één van een fotoshoot.
Wij hebben op deze pagina een aantal voorbeelden van de huisdieren van onze klanten verzameld, om jou een idee te geven van een dierenfoto op aluminium. Zo kun je direct bepalen of een huisdier op aluminium iets voor jou is.
Dat een dierenfoto op aluminium leuk is, hoeven we je niet meer te vertellen. Het kiezen van de foto en de plaats waar je hem wilt hangen, is een stuk moeilijker. Hang je hem in de woonkamer, hal, slaapkamer of wil je hem liever buiten hangen? Dit is ook mogelijk. Tijdens het bestellen kun je aangeven of je de aluminium wanddecoratie binnen of buiten wilt hangen. Het aluminium voor buiten is bestand tegen weer en wind. Je kunt dus gerust jouw huisdier op aluminium buiten ophangen!

voorbeeld dierenfoto op aluminium
drinkende tijger op aluminium
koeien op zwart-witte aluminiumfoto
herdershond op aluminium
zwart hondje op aluminium
dierenfoto op aluminium
hond in tuin op aluminium

Een dierenfoto op aluminium cadeau geven

Een dierenfoto is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor een andere dierenvriend. Heb je een mooie foto van zijn of haar huisdier? Dan kun je deze af laten drukken op één van onze fotoproducten. Deze kleine vriendjes, krasse koppen en brave beesten kun je op allerlei verschillende materialen af laten drukken, zodat je een wanddecoratie volledig naar jouw smaak krijgt!

Dierenfoto op aluminium bestellen

Ben je op zoek naar een mooie dierenfoto? Ga dan eens naar de website van ons hoofdmerk Fotocadeau! Hier vind je stijlvolle collecties van maar liefst 50 verschillende dieren, van een leeuwenwelp tot een biggetje.

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen