• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Kinderfoto op aluminium

Hoe mooi is het om een kinderfoto op aluminium af te drukken en aan de wand te hangen? Bij FotoOpAluminium.nl laat je tegen een scherpe prijs de mooiste kinderfoto’s afdrukken op aluminium van de hoogste kwaliteit. Jarenlang genieten van deze mooie wanddecoratie is zeker gegarandeerd! Wanneer je, voordat je gaat bestellen, nog graag even wilt weten hoe zo’n kinderfoto op aluminium er in het echt of bij anderen uit ziet, kun je snel de onderstaande foto’s bekijken. Zo krijg je een goed beeld van een kinderfoto op aluminium!

Kinderfoto op aluminium afdrukken

Een foto af laten drukken op aluminium is altijd een goed idee, wat voor een foto het ook is. Foto’s die wij erg geschikt vinden voor aluminium zijn foto’s met gezichten. Denk bijvoorbeeld aan een familiefoto, een foto met je beste vriend(inn)en óf een kinderfoto. Aluminium heeft namelijk weinig structuur, waardoor de gezichten duidelijk kunnen worden afgedrukt op het aluminium en je niet het risico loopt dat er bijvoorbeeld, zoals bij hout vaak het geval is, een noest in het gezicht zit. Een ander voordeel van een foto op aluminium is dat er verschillende manieren zijn om je foto op aluminium af te laten drukken. Zo kunnen we je foto op geborsteld aluminium afdrukken, waardoor je foto een wat grijzere uitstraling krijgt. We kunnen je foto ook op aluminium met een witte ondergrond afdrukken, zodat de kleuren van je foto levensecht zijn en je foto echt van het aluminium afspat. Je kinderfoto op aluminium zal echt stralen!

kinderen op aluminium
foto van meisje op aluminium
voorbeeld kinderfoto op aluminium
kinderen in het land op aluminium
jongetjes op aluminium
voorbeeld jongetje op aluminium
kinderen op voetpad op aluminium

Kinderfoto op aluminium voorbeelden

Om je een goed beeld van een foto op aluminium te geven en je er van te overtuigen dat een kinderfoto op aluminium écht mooi is, hebben we onze klanten gevraagd om een foto te maken van hun bestelde kinderfoto op aluminium en deze hieronder te plaatsen. Op die manier kun jij ook zien hoe zo’n kinderfoto er in het echt uit ziet en weet je precies wat je in huis kunt verwachten. Hopelijk kunnen we jou ook blij maken met een prachtige kinderfoto op aluminium. Bestel snel!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen