• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Sportfoto op aluminium

Sportfoto op aluminium afdrukken

Op deze pagina hebben wij voorbeelden van een sportfoto op aluminium verzameld. Zo kun je kijken of een sportfoto op aluminium iets voor jou is! Sportfoto’s zijn erg geschikt om op aluminium af te drukken, omdat dit een strak en glad materiaal is. Je kunt op deze pagina met voorbeelden inspiratie opdoen voor jouw eigen foto. Je bestelt een sportfoto op aluminium vanaf € 9,75! Hierbij wordt jouw product binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden.

Waarom een sportfoto op aluminium?

Sportfoto’s zijn super leuk om af te drukken op aluminium. Je kunt kiezen voor een leuke actiefoto of juist een foto met het hele team. Je kunt er alle kanten mee op en elke sportfoto heeft weer zijn eigen karakter.
Aluminium is super geschikt om jouw sportfoto op af te laten drukken. Het is namelijk strak en glad plaatmateriaal, waardoor jouw foto goed tot zijn recht komt. Hierbij raden wij je wel aan om te kiezen voor wit aluminium, in plaats van geborsteld aluminium. Zo krijg je een scherpere afdruk van je foto en een betere kleurechtheid.
Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van sportfoto’s van onze tevreden klanten. Zij hebben ons toestemming gegeven om deze foto’s op onze voorbeeldpagina te zetten, zodat jij kunt kijken of een sportfoto op aluminium iets voor jou is.
Je kunt jouw sportfoto af laten drukken op aluminium van verschillende formaten. Deze formaten variëren van 20x20 tot 120x180 cm. Daarnaast heb je de keuze tussen een foto op aluminium voor binnen of buiten. De foto op aluminium voor buiten wordt anders afgewerkt, zodat deze bestand is tegen alle weersomstandigheden! Je bestelt een foto op aluminium vanaf € 9,75. Nadat je besteld hebt, gaan wij de foto afdrukken en vervolgens wordt deze binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden.

Een sportfoto op aluminium in 4 stappen

Je laat jouw sportfoto bij ons gemakkelijk op aluminium drukken in 4 stappen.

  1. Upload de foto van jouw keuze;
  2. Selecteer de gewenste uitsnede, aluminiumsoort en het formaat;
  3. Ga naar de volgende stap en selecteer een eventueel ophangsysteem of fotobewerking;
  4. Rond je bestelling af.

Wacht niet en bestel snel jouw sportfoto op aluminium vanaf € 9,75!


Direct bestellen