• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Trouwfoto op aluminium

Een trouwfoto op aluminium is een leuke manier om de herinneringen aan jouw trouwerij aan de muur te hangen. Bij ons kun je een trouwfoto naar keuze af laten drukken op aluminium. Hierbij heb je keuze uit wit of geborsteld aluminium. Op deze pagina laten wij jou een aantal voorbeelden zien van tevreden klanten, die hun trouwfoto bij ons af hebben laten drukken. Wanneer je besteld hebt, wordt jouw huwelijks foto op aluminium binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden.

Voorbeelden van een trouwfoto op aluminium

Een trouwfoto op aluminium is leuk wanneer je net getrouwd bent, maar het is ook leuk voor later. Is het bijna jullie jubileum? Dan is het ook leuk om dan een trouwfoto op aluminium cadeau te geven. Het is dus een geschikt cadeau voor je eigen trouwdag, maar ook voor een pasgetrouwd stel.

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Van de fotoshoot op die dag, kun je een mooi trouwalbum laten maken, maar het is ook leuk om deze af te drukken voor aan de wand. Je kunt één favoriete foto afdrukken, maar we kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom kun je ook en collage op aluminium maken van meerdere trouwfoto’s. Zo heb je alle mooie momenten bij elkaar. Op deze pagina laten wij jou een aantal voorbeelden zien van onze tevreden klanten, die een trouwfoto op aluminium hebben besteld. Zo kun je zelf ook wat inspiratie opdoen!

zwart-wit trouwfoto op aluminium
bruidsfoto op aluminium
boeket bloemen op aluminium

Waarom een trouwfoto op aluminium?

Dat een trouwfoto aan de muur een leuke optie is, weet iedereen, maar waarom op aluminium? Aluminium is licht en strak materiaal. Het heeft een stoere, industriële look. Hier zal een trouwfoto zeker mooi op staan. Daarnaast is het ook een voordelige materiaalsoort. Wanneer je een trouwfoto op aluminium besteld hebt, gaan wij hem speciaal voor jou maken. Er is keuze uit wit en geborsteld aluminium. Voor een trouwfoto raden wij wit aluminium aan, zodat de kleuren zo goed mogelijk tot hun recht komen.

Het is ook origineel om een trouwfoto op één van onze soorten wanddecoratie cadeau te geven aan een pasgetrouwd stel. Wanneer je zelf niet kunt kiezen, is onze cadeaubon een goede oplossing.

Bestel een trouwfoto op aluminium!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen