• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
60% Korting
Al vanaf € 3,90
Foto op aluminium
60% Korting
Al vanaf € 3,90
Topgarantie
  • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Gedrukt op wit of geborsteld aluminium
  • Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, ook XXL
Bestel nu je wereldkaart aluminium met 60% korting

Wereldkaart op aluminium

Wereldkaart op aluminium afgedrukt Op onze zusteronderneming Wereldkaarten.nl is het mogelijk om een wereldkaart op aluminium te bestellen. Dat vinden wij van FotoOpAluminium.nl erg leuk. Daarom geven wij jou op deze pagina een aantal voorbeelden van wereldkaarten op aluminium die jou verder kunnen helpen bij het bestellen van zo’n trendy product. Lees snel verder en bekijk de voorbeelden!

Upload je eigen wereldkaart

Voorbeelden wereldkaart op aluminium

Een wereldkaart op aluminium is tegenwoordig een must have in elk modern interieur. Dit product heeft een stoere en strakke uitstraling. Op Wereldkaarten.nl zijn wel 60 verschillende leuke wereldkaarten te vinden in 7 categorieën: kinderkamer, trendy, historisch, detail, dieren, zwart-wit en letters en tekst. Dus niet alleen maar een wereldkaart zoals je die op een school zou kunnen vinden. Je vindt altijd wel een wereldkaart die bij jouw interieur past. Maar we snappen het best als je even niet weet welke wereldkaart je moet bestellen, er zijn zoveel leuke opties. Daarom geven wij jou een aantal voorbeelden van deze wereldkaarten zodat je ongeveer een idee krijgt waar je uit kunt kiezen. Ook hebben wij nog een paar aanbevelingen voor je. Als je bijvoorbeeld een trendy wereldkaart zoekt, is een Wereldkaart Stoer, Wereldkaart Lichtpuntjes of een Wereldkaart Schets echt iets voor jou. Een Wereldkaart Onze dieren en gebouwen of een Wereldkaart Continenten en zeeën zijn wereldkaarten in de categorie kinderkamer die jouw kind echt iets kunnen leren, en ook nog eens stijlvol zijn. In de categorie detail zijn een aantal kaarten te vinden die meer lijken op een kaart die je in een aardrijkskundelokaal zou vinden, zoals een Wereldkaart Kleuren of Wereldkaart Klassiek.

Populaire wereldkaarten op aluminium

Wereldkaart Doorsnede papier alumimnium

Wereldkaart Doorsnede papier
Vanaf € 34,95

Direct bestellen  

Wereldkaart ons dierenrijk - baby aluminium

Wereldkaart Ons dierenrijk - baby
Vanaf € 34,95

Direct bestellen

Wereldkaart Vingerafdruk

Wereldkaart Vingerafdruk
Vanaf € 34,95

Direct bestellen

Waarom een wereldkaart op aluminium?

Het mooie aan het materiaal aluminium is de heldere en scherpe afdruk van de afbeelding, in dit geval een wereldkaart. Een wereldkaart op aluminium bevat een eenvoudig ophangsysteem. Ook zijn er vele formaten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Nadat je hebt besteld wordt jouw product al binnen 5 werkdagen geleverd. Een wereldkaart op aluminium is bovendien erg goedkoop. Je hebt er al een vanaf € 17,95. Ga voor al deze mooie voordelen naar Wereldkaarten.nl en profiteer van de goedkope prijzen en uitstekende service.

Bestel vandaag nog een wereldkaart op aluminium op Wereldkaarten.nl!

Hele collectie bekijken op Wereldkaarten.nl