Fotocollage op aluminium

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: een fotocollage aluminium. Het is helemaal hip! En dat is ook niet zo gek, want een fotocollage aluminium biedt veel voordelen. In een aluminium collage kun je namelijk meerdere foto’s af laten drukken. Dit is vooral handig als je niet zo goed kunt kiezen tussen al je favoriete foto’s. Met een fotocollage heb je al je foto’s gebundeld in één kunstwerk! Handig, toch? Daarnaast kun je met een foto op aluminium collage erg goed een bijzonder verhaal vertellen. Door bijvoorbeeld meerdere trouwfoto’s in een aluminium fotocollage te plaatsen, kun je elke dag in één oogopslag weer even terugdenken aan dat bijzondere moment. Een collage afdrukken is datgene wat je zoekt!

Collage op aluminium op dressoir

Fotocollage aluminium?

Zoals hierboven ook al kort is verteld, kun je bij een foto collage je mooiste foto’s kiezen en deze allemaal laten afdrukken op één aluminiumplaat. De foto’s worden afgedrukt in een vierkante of rechthoekige vorm en je kunt zelf kiezen of je wel of niet een witruimte tussen de foto’s wil hebben. De kleur van deze witruimte is standaard wit, maar wanneer je een andere kleur wilt, is dat ook mogelijk. Met onze nieuwe besteltool kun je heel gemakkelijk zelf een collage op aluminium maken. In de besteltool kun jij zelf bepalen hoeveel foto's en welke tussenruimtes jij wilt voor jouw fotocollage aluminium. Het grote voordeel hiervan is dat jij zelf je ontwerp kunt bepalen en niet hoeft te wachten op het eindresultaat. Jij hoeft alleen een aantal mooie foto’s uit te zoeken en te bestellen!

Zelf een fotocollage op aluminium maken?

Ben je zelf creatief en kun je zelf een fotocollage maken op aluminium? Dat kan natuurlijk! In onze nieuwe besteltool kun jij zelf jouw aluminium foto collage samenstellen. Kies het juiste formaat, eventuele extra opties en reken je bestelling af! Bij FotoOpAluminium.nl kan jij jouw eigen fotocollage maken.

Je kunt tijdens het fotocollage maken deze ook een accent meegeven. Zo bieden wij bijvoorbeeld de optie aan om jouw foto in zwart-wit of in sepia te laten afdrukken. Bekijk deze bewerkingen ook eens en geef tijdens het foto collage maken jouw collage een speciaal tintje!

Fotocollage aluminium bestellen

Een foto collage op aluminium maken doe je als volgt:

  1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw fotocollage op aluminium afgedrukt wilt. Er zijn vele formaten mogelijk.
  2. Klik op 'Begin met bestellen' en kies het aantal foto's dat je wilt uploaden.
  3. In de besteltool kun jij zelf de indeling van de collage bepalen en eventuele effecten toepassen, zoals het wijzigen van de kleur van de tussenruimtes of het omzetten van jouw foto's naar zwart-wit of sepia. Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, kun je nog kiezen voor eventuele extra opties, zoals een ophangsysteem. Daarna kun je het product toevoegen aan de winkelwagen en de bestelling eenvoudig afronden.

Collage op aluminium aan de muur

Formaten, prijzen en levering collage op aluminium

Zoals al verteld zijn er ontzettend veel verschillende formaten mogelijk. Tijdens het bestellen, kun je je gewenste formaat kiezen. Bij sommige formaten zijn baklijsten ook een optie. Voor meer informatie hierover, kun je op de speciale pagina over baklijsten kijken. De levertijd van je fotocollage op aluminium staat gelijk aan de levertijd van een gewoon product. De levertijd gaat echter pas in, nadat jij akkoord hebt gegeven over het ontwerp. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je je collage aluminium ook wilt ophangen. Hiervoor kun je een ophangsysteem bijbestellen, dat € 8,95 kost. Het ophangsysteem bestaat slechts uit drie onderdelen en is dus erg gebruiksvriendelijk. Spoedlevering is ook mogelijk, hier betaal je een kleine meerprijs voor.

Jouw collage afdrukken

Wij hebben de voordelen van een aluminium fotocollage nog eens op een rijtje gezet:

  • Meerdere foto's op een aluminiumplaat
  • Fotobewerkingen mogelijk!
  • Zelf je fotocollage ontwerpen
  • Zowel voor binnen als buiten
  • Hoogwaardige kwaliteit fotoafdruk

Heb je nog vragen over een collage aluminium? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn te bereiken via e-mailadres info@fotoopaluminium.nl of telefoonnummer 085 - 401 33 03.

Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw mooiste collage op aluminium af te drukken. De aluminiumplaat is 3 mm dik en bestaat uit 3 verschillende lagen. Hierdoor is de fotocollage alu dibond extra stevig! Wanneer je niet kunt kiezen uit al je mooie foto’s, is een foto collage maken natuurlijk perfect. Bestel dus vandaag nog jouw fotocollage aluminium en voor je het weet heb een unieke fotocollage in huis!

Bestel nu jouw collage op aluminium!