• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Fotocollage op aluminium

collage op aluminium

Profiteer nu van VADERDAGKORTING op al onze aluminium formaten:

Gebruik kortingscode VD60 en ontvang direct 60% VADERDAGKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 60% KORTING

Fotocollage maken

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: een fotocollage aluminium. Het is helemaal hip! En dat is ook niet zo gek, want een fotocollage aluminium biedt veel voordelen. In een aluminium collage kun je namelijk meerdere foto’s af laten drukken. Dit is vooral handig als je niet zo goed kunt kiezen tussen al je favoriete foto’s. Met een fotocollage heb je al je foto’s gebundeld in één kunstwerk! Handig, toch? Daarnaast kun je met een foto op aluminium collage erg goed een bijzonder verhaal vertellen. Door bijvoorbeeld meerdere trouwfoto’s in een aluminium fotocollage te plaatsen, kun je elke dag in één oogopslag weer even terugdenken aan dat bijzondere moment. Een collage afdrukken is datgeen wat je zoekt!

Fotocollage aluminium?

Zoals hierboven ook al kort is verteld, kun je bij een foto collage je mooiste foto’s kiezen en deze allemaal laten afdrukken op één aluminiumplaat. De foto’s worden afgedrukt in een vierkante vorm en je kunt zelf kiezen of je wel of niet een witruimte tussen de foto’s wil hebben. De kleur van deze witruimte is standaard wit, maar wanneer je een andere kleur wilt, is dat ook mogelijk. Natuurlijk kun je zelf een collage op aluminium maken door aan de slag te gaan met fotobewerkingsprogramma’s. Je kunt echter ook een aluminium fotocollage laten maken door één van onze professionele designers. Het grote voordeel hiervan is dat er een hoogwaardige fotocollage op maat wordt gemaakt en je hiervoor in principe niets zelf hoeft te doen. Jij hoeft alleen een aantal mooie foto’s uit te zoeken en te bestellen!

Direct bestellen

Collage op aluminium

Favoriete formaten collage op aluminium

Collage op aluminium 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 49,95 (+ €15)

Collage op aluminium 70x50

Direct bestellen    70x50 cm € 58,95 (+ €15)

Collage op aluminium 90x60

Direct bestellen    90x60 cm € 96,95 (+ €15)

Zelf een fotocollage op aluminium maken?

Ben je zelf creatief en kun je zelf een fotocollage maken op aluminium? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval hoeven onze vormgevers niet meer voor jou aan de slag en kun je jouw aluminium foto collage meteen bestellen. Je hoeft dan niet meer voor de optie 'collage' te kiezen, maar kunt jouw foto meteen uploaden. Kies het juiste formaat, eventuele extra opties en reken je bestelling af! 

Je kunt tijdens het fotocollage maken deze ook een accent meegeven. Zo bieden wij bijvoorbeeld de optie aan om jouw foto in zwart-wit of in sepia te laten afdrukken. Bekijk deze bewerkingen ook eens en geef tijdens het foto collage maken jouw collage een speciaal tintje!

Fotocollage aluminium bestellen

Een foto collage op aluminium maken doe je als volgt:

1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw fotocollage op aluminium afgedrukt wilt. Er zijn vele formaten mogelijk.

2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken. Ga naar de volgende stap.

3. Selecteer bij Fotobewerkingen de optie ''Collage" (zie onderstaande afbeelding) en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat onze vormgever contact met je kan opnemen. De vormgever zal dan meteen beginnen met een fotocollage op aluminium maken en zal je tussendoor een ontwerp sturen. Er zijn twee correctierondes mogelijk. De fotocollage aluminium wordt uiteraard pas na jouw goedkeuring geprint. Eventuele special effects, zoals een zwart-wit collage en/of tekst, kun je aan onze vormgever doorgeven. Een fotocollage maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Direct bestellen

Formaten, prijzen en levering collage op aluminium

Zoals al verteld zijn er ontzettend veel verschillende formaten mogelijk. Tijdens het bestellen, kun je je gewenste formaat kiezen. Bij sommige formaten zijn baklijsten ook een optie. Voor meer informatie hierover, kun je op de speciale pagina over baklijsten kijken. De levertijd van je fotocollage op aluminium staat gelijk aan de levertijd van een gewoon product. De levertijd gaat echter pas in, nadat jij akkoord hebt gegeven over het ontwerp. De prijs van een foto collage aluminium is gelijk aan de doekprijs + €15,00 (inclusief twee correctieronden). Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je je collage op aluminium ook wilt ophangen. Hiervoor kun je een ophangsysteem bijbestellen, dat € 4,95 kost. Het ophangsysteem bestaat slechts uit drie onderdelen en is dus erg gebruiksvriendelijk. Spoedlevering is ook mogelijk, hier betaal je een kleine meerprijs voor. 

Jouw collage afdrukken

Wij hebben de voordelen van een collage op aluminium nog eens op een rijtje gezet:

  • Meerdere foto's op een aluminiumplaat
  • Fotobewerkingen mogelijk!
  • Tot twee keer toe gratis wijzigingen in ontwerpen doorgeven
  • Zowel voor binnen als buiten
  • Hoogwaardige kwaliteit foto-afdruk

Heb je nog vragen over een collage aluminium? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn te bereiken via e-mailadres info@fotoopaluminium.nl of telefoonnummer 085 - 401 33 03.

Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw mooiste collage op aluminium af te drukken. De aluminiumplaat is 3 mm dik en bestaat uit 3 verschillende lagen. Hierdoor is de fotocollage alu dibond extra stevig!

Wanneer je niet kunt kiezen uit al je mooie foto’s, is een foto collage maken natuurlijk perfect. Bestel dus vandaag nog jouw fotocollage aluminium! 

Direct bestellen