• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Babyfoto op aluminium

Een babyfoto op aluminium is een mooie manier om de groei van jouw kindje vast te leggen. Vooral in de eerste weken maakt een baby een enorme ontwikkeling door en als kersverse (groot-)ouders wil je natuurlijk het liefst alle momenten fotograferen. Die prachtige foto’s zijn het waard om wat mee te doen en een babyfoto op aluminium is dan ook heel geschikt. Uniek, stijlvol, modern, een babyfoto op aluminium is een bijzondere manier om die eerste herinneringen voor altijd vast te leggen.

Wat is een babyfoto op aluminium?

Een babyfoto op aluminium is een stijlvolle manier om een foto van jouw kindje aan de muur te hangen. Met een babyfoto op aluminium kun je de eerste herinneringen aan het kindje voor altijd koesteren. Als jouw kind snel opgroeit kun je kijken hoe hij of zij er vroeger uitzag. Ook is een foto op aluminium ideaal als cadeau om te geven aan kersverse ouders en grootouders. Als je niet kunt kiezen uit de mooiste babyfoto’s kun je kiezen voor een fotocollage op aluminium. Het aluminium materiaal geeft de foto een gladde en strakke afwerking, daarmee komt de afbeelding uitstekend tot zijn recht met een scherpe afdruk. Aluminium staat bekend als een luxe product dat de foto een chique effect geeft. Daarnaast is aluminium van een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Babyfoto op canvas 

Naast een babyfoto op aluminium, is het ook een leuk idee om een babyfoto op canvas te bestellen. Dit canvas wordt op een sterk houten frame gespannen en vormt daarom een mooie decoratie, een babyfoto op canvas is daarnaast goedkoper dan een babyfoto op aluminium. Daarnaast is een babyfoto op canvas ook zeer leuk om weg te geven. De opties zijn eindeloos, ook voor de mooiste babyfoto op canvas kun je terecht bij FotoOpAluminium!

Een babyfoto op aluminium bestellen

Een foto op aluminium is te bestellen in veel verschillende formaten, waarbij de afmetingen variëren van 20 x 20 cm tot en met 180 x 120 cm. Je kunt kiezen uit twee aluminiumsoorten: wit of geborsteld. Bij de aluminiumsoort wit wordt deze kleur niet geprint, maar heb je een witte ondergrond. Bij de aluminiumsoort geborsteld heb je een transparante bedrukking, waarbij witte kleuren doorzichtig worden, de aluminium structuur wordt zichtbaar. Bij het bestellen van een babyfoto op aluminium profiteer je van de goedkope prijzen en snelle levertijden. Na bestelling wordt jouw favoriete foto op aluminium al binnen 3 werkdagen verstuurd. De verzendkosten zijn € 5,99 en bij bestellingen van € 60,- of meer geldt: GRATIS verzending. Hierbij is ook een ophangsysteem te bestellen, hiermee kun je de foto makkelijk ophangen aan de wand. Je hebt al een babyfoto op aluminium vanaf €9,75!

Bestel vandaag nog een babyfoto op aluminium op FotoOpAluminium.nl!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen