• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
55% Korting
Al vanaf € 4,39
Foto op aluminium
55% Korting
Al vanaf € 4,39
Onze voordelen
  • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Gedrukt op wit of geborsteld aluminium
  • Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, ook XXL
Bestel nu je aluminium met 55% korting

Gezinsfoto op aluminium

Er gaat niets boven een leuke gezinsfoto als wanddecoratie aan de muur. De gezinsfoto op aluminium heeft een persoonlijke uitstraling en zorgt direct voor een huiselijke sfeer. Ook is het leuk om de aluminium gezinsfoto cadeau te geven aan jouw (groot)ouders tijdens Vader- of Moederdag of gewoon omdat het kan. Je hebt de keuze uit twee aluminiumsoorten met elk een kenmerkende uitstraling. Laat hier een familiefoto afdrukken op aluminium!

Gezinsfoto aan de wand

Eén van de belangrijke onderdelen bij het inrichten van een huis, ruimte of kamer is het toevoegen van decoraties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bloemetje, kaarsen of schaal met versieringen op tafel of planten in de vensterbank. Vergeet hierbij ook zeker de wanddecoraties niet. Er zijn diverse on- en offline webshops die wanddecoraties aanbieden. Van een schilderij tot een klok, alles is te vinden. Deze decoraties zijn erg leuk ter opvulling van de muur of voor het toevoegen van kleur aan de ruimte, maar hebben niet die persoonlijke touch. Een snelle en eenvoudige manier om deze persoonlijke touch in jouw interieur aan te brengen, is door het toevoegen van eigen foto’s, en in het bijzonder van eigen gezinsfoto’s. Tijdens bijzondere gelegenheden, zoals familie- of feestdagen, worden er vaak familie- en gezinsfoto’s gemaakt. Uiteindelijk belanden deze foto’s in een online fotoalbum en dat vinden wij zonde! Zo’n foto staat namelijk prachtig aan de wand!

Voorbeelden van aluminium gezinsfoto’s

Heb jij een tijdje terug een leuke familie fotoshoot gehad en weet je eigenlijk niet wat je met de foto wilt? Laat hem dan op aluminium afdrukken. Veel mensen zijn jou al voorgegaan met de meest prachtige resultaten tot gevolg. Voor voorbeelden van deze resultaten verwijzen wij je graag naar onze voorbeeldpagina. Door deze voorbeelden te bekijken, krijg je een goed beeld van de kwaliteit van ons foto op aluminium product. Daarnaast kun jij inspiratie opdoen voor een eventuele volgende afdruk. Wat betreft de gezinsfoto op aluminium kun jij ook verschillende keuzes maken. Ga jij bijvoorbeeld voor één foto van het hele gezin of gaat jouw voorkeur uit naar een prachtige collage van gezinsfoto’s op aluminium?

Leuke gezinsfoto op aluminium

Voor het afdrukken van familiefoto’s op aluminium heb je diverse mogelijkheden. Ten eerste kun jij kiezen hoe jouw foto afdruk eruit gaat zien. Dit kan één gezinsfoto zijn, maar ook een collage van diverse afbeeldingen. Welke variant jij ook kiest, voor het maken van de foto op aluminium gebruiken wij de beste printtechnieken. Daarnaast is de foto vast te leggen op twee aluminiumsoorten. Je kunt kiezen tussen wit en geborsteld aluminium. Het grote verschil zit hem met name in de zichtbaarheid van de aluminiumstructuur. Bij geborsteld aluminium is de stoere en robuuste structuur duidelijk zichtbaar. Wit aluminium is een aluminiumplaat die met een witte laag is bedekt. Door deze witte laag is de aluminiumstructuur minder nadrukkelijk aanwezig. Bovendien zorgt dit ervoor dat de witte delen in de foto ook op het aluminium wit zijn. Wij raden wit aluminium dan ook erg aan voor foto’s met veel gezichten. Als laatste kun je een keuze maken tussen de drie ophangsystemen in ons assortiment. Het standaard ophangsysteem staat ook wel bekend als zwevend ophangsysteem. Deze naam komt door het feit dat je het systeem op de achterkant van de aluminium gezinsfoto plakt, waardoor het dus niet zichtbaar is. De andere opties zijn een afstandhouder met zijgrip en een afstandhouder, zowel van RVS als niet RVS, met gaten. Kies je voor de RVS afstandhouder met gaten, dan kun je jouw leuke gezinsfoto zelfs buiten ophangen.

Geef een gezinsfoto cadeau

Een gezinsfoto of familiefoto op aluminium is niet alleen een leuke decoratie voor in jouw huis, tuin of op kantoor, maar is ook zeker een aanrader om cadeau te geven aan opa of oma. Dit kan tijdens Vader- en Moederdag, maar ook zomaar. Daarnaast zou je jouw zoon of dochter kunnen verrassen met een leuke foto van jullie gezin. Kortom, het is voor allerlei gelegenheden een geschikt cadeau. Vind je het lastig om zelf een foto te kiezen of staat er nog een fotoshoot voor het gezin gepland? Dan kun je ook onze cadeaubon geven, zodat de ontvanger zelf een foto en materiaal naar wens kan kiezen.

De mogelijkheden omtrent een aluminium foto zijn eindeloos. Daarom raden wij deze pagina met een overzicht van alle mogelijkheden aan. Bekijk deze pagina en bestel daarna vandaag nog jouw gezinsfoto op aluminium!