• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 60%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Gezinsfoto op aluminium

Een gezinsfoto op aluminium is een leuke manier om een kale muur op te vullen. Ook is het een leuk cadeau voor opa en oma, Moederdag of Vaderdag. Aluminium heeft een stoere uitstraling en is om die reden dan ook erg geschikt voor een familiefoto. Er is keuze uit wit en geborsteld aluminium, met elk een kenmerkende uitstraling. Laat een familiefoto afdrukken op aluminium en hang hem aan de wand!

Waarom een gezinsfoto op aluminium?

Wanneer je op zoek bent naar een vrolijke decoratie van je muur, is een gezinsfoto op aluminium hier erg geschikt voor. Vaak worden met bijzondere gelegenheden, zoals familiedagen, familiefoto’s gemaakt. Iedereen poseert samen voor een leuke gezinsfoto, maar vervolgens wordt vrij weinig met de foto gedaan. Vaak vind je ze hooguit terug in een fotoalbum. Dit is hartstikke zonde, dus waarom laat je die foto niet op aluminium afdrukken? Veel mensen zijn je voorgegaan. Op deze pagina vind je daar een aantal voorbeelden van. Dit zijn onze tevreden klanten, die een mooie familiefoto af hebben laten drukken. Zo kun je inspiratie opdoen voor jouw volgende afdruk. Het is bijvoorbeeld erg leuk om een gezinsfoto van vader of moeder met de kinderen af te laten drukken, alleen de kinderen of juist het hele gezin.

Een gezinsfoto als cadeau

Een gezinsfoto of familiefoto op aluminium is niet alleen een leuke decoratie voor in je eigen huis, maar het is ook zeker een aanrader om cadeau te geven aan opa of oma. Daarnaast is het ook geschikt om te geven met Vader- of Moederdag. Kortom, het is voor allerlei gelegenheden een geschikt cadeau. Vind je het lastig om zelf een foto uit te kiezen of staat er nog een fotoshoot voor het gezin gepland? Dan kun je ook onze cadeaubon geven, zodat de ontvanger zelf een foto en materiaal kan kiezen.
Wanneer je een foto op aluminium bestelt, kun je kiezen uit wit en geborsteld aluminium. Bij geborsteld aluminium zie je de aluminium structuur iets meer en worden de witte delen in je foto niet geprint. Wij raden wit aluminium aan voor foto’s met veel gezichten.

Bestel vandaag nog een gezinsfoto op aluminium vanaf € 9,75.

Bekijk de verschillende mogelijkheden.

> Terug naar overzicht met voorbeelden

Direct bestellen