• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Aluminium kunst

Kunst op aluminium klinkt je misschien nog onbekend in de oren, maar het is mogelijk bij FotoOpAluminium.nl. Is er een kunstwerk, die jij graag aan de muur wilt hebben te hangen? Dan is aluminium hiervoor een geschikt materiaal. Je kunt bijvoorbeeld een schilderij of ander bekend kunstwerk ophangen, maar je kunt ook een tekening van je kind af laten drukken op aluminium kunst. Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden kunst aluminium van onze klanten.

Kunst op aluminium afdrukken

Kunst komt voor in vele vormen en maten. Er kan geschilderd worden, getekend, maar ook online zien we tegenwoordig telkens meer kunst. Het leuke is, dat er allerlei manieren zijn waarop je het aan de muur kunt hangen. Kunst aluminium is hier erg geschikt voor. Aluminium is strak en licht materiaal en zorgt voor een mooie afdruk. Er is keuze uit twee aluminiumsoorten. Bij het geborstelde aluminium zie je de structuur van het aluminium door het kunstwerk heen. Bij wit aluminium is dit niet het geval.
Wil je graag een schilderij of ander kunstwerk op aluminium aan de muur hangen? Dan kun je simpelweg een afbeelding hiervan uploaden en deze af laten drukken. Ook de tekeningen van je kind zijn kunst. Dit kun je inscannen en vervolgens ook af laten drukken. Dit is een leuke manier om zo’n tekening te bewaren. Ook leuk voor als ze later groot zijn!
Wij hebben voor jou een aantal kunstwerken op aluminium van onze klanten verzameld. Dit zijn fotografie kunstwerken, quotes, digitale tekeningen en andere artistieke uitingen. Zoals je ziet, kun je alle kanten met aluminium kunst op! Tip: een tekst op aluminium is ook een leuke vorm van kunst op aluminium.

kevel op aluminium
landkaart op aluminium
kunst op aluminium
vogels op aluminium
trompet op aluminium
voorbeeld kunst op aluminium
quote op aluminium
gitaar op aluminium
motor op aluminium
industriële look op aluminium
kaarsjes op aluminium
stad in de avond op aluminium

Jouw aluminium kunst personaliseren

Wanneer je gekozen hebt welk kunstwerk je af wilt laten drukken op aluminium, kan het personaliseren beginnen. Allereerst kun je het formaat kiezen. De formaten variëren van 20x20 tot 180x120 cm. Eventueel kun je nog een zwart-wit of sepia filter toepassen. Ook kun je jouw kunstwerk toelichten of een naam geven, want je kunt gratis tekst toevoegen. Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je jouw bestelling afronden. Het kunstwerk op aluminium wordt dan door ons gemaakt en binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden.

Bestel vandaag nog kunst op aluminium vanaf € 9,75!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen