• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Natuurfoto's op aluminium

Ben jij nieuwsgierig naar een natuurfoto op aluminium?

De natuur levert soms de mooiste plaatjes op. Je zou kunnen zeggen dat de natuur best fotogeniek is! Wanneer je eens een mooi landschap ziet, een mooie zonsop- of ondergang of gewoon je eigen, vrolijke tuin, dan wil je dat gewoon vastleggen. Dit is natuurlijk een uitstekend idee, maar meestal blijft deze foto maar wat op je camera of telefoon staan. Het is veel leuker om deze af te drukken en mooi op te hangen in je huis of misschien aan iemand cadeau te doen. Dit kun je uitstekend doen door je foto af te laten drukken op aluminium. Door de stoere uitstraling van het aluminium, krijgt de foto een extra, eigentijdse sfeer. De foto wordt door de structuur van het aluminium wat robuuster en dit past heel goed bij een natuurfoto. We weten zeker dat je interieur hier een echte opkikker van krijgt!

Twee soorten aluminium

Wat een foto op aluminium erg speciaal maakt, is dat de aluminium structuur vaak door de foto heen te zien is. Je kunt kiezen uit twee soorten aluminium: geborsteld aluminium of wit aluminium. Geborsteld aluminium is authentiek en heeft een eigen uiterlijk. Bij deze variant zie je de aluminium structuur en kleur nog goed door de foto heen. Kies je voor een witte ondergrond, dan is de aluminium structuur minder goed zichtbaar. Kleuren zijn bij deze variant wel duidelijker en helderder. De keuze is aan jou! Een natuurfoto vormt op beide varianten een prachtige decoratie voor in huis. Versier je woonkamer, slaapkamer of keuken met een prachtige natuurfoto op aluminium!

meisje in de natuur
foto van de zee op aluminium
landschap op aluminium
natuurfoto op aluminium

Klantenvoorbeelden natuurfoto op aluminium

Bekijk hieronder de voorbeelden van klanten die je al voorgingen. Zij hebben hun foto, met toestemming, laten plaatsen. We doen dit zodat jij goed kunt bekijken hoe jouw natuurfoto er misschien uit komt te zien. Je weet dan zeker dat je de juiste variant bestelt. Heb jij ook een (natuur)foto bij ons besteld? Dan zouden we het superleuk vinden als jij jouw foto als voorbeeld wilt tonen op deze pagina. Lijkt dit jou ook leuk? Stuur dan jouw foto, met eventueel een reactie, naar info@fotoopaluminium.nl.

Direct bestellen