• Uniek fotoproduct!
  • Korting tot 55%
  • GRATIS verzending vanaf € 60,-

Een moment geduld aub..

Stelletjes op aluminium afgedrukt

Stelletjes op aluminium worden veel bij ons afgedrukt. Dit is immers een super leuk cadeau voor je vriend of vriendin op bijvoorbeeld Valentijnsdag! Op deze pagina zie je een paar voorbeelden van onze tevreden klanten, voor je eigen inspiratie. Een foto met jouw geliefde op aluminium is origineel en ook nog eens voordelig. Je bestelt een foto op aluminium vanaf € 9,75. Zo heb je een persoonlijk en goedkoop valentijnscadeau! Er is keuze uit twee aluminiumsoorten, namelijk wit en geborsteld aluminium.

Stelletjes op aluminium voorbeelden

14 februari, de dag van de liefde. De één pakt uit met Valentijnsdag en de ander juist niet. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je vriend of vriendin? Dan hebben wij een heel leuk idee: een stelletjesfoto op aluminium! Je kunt bijvoorbeeld een selfie van jullie samen of een andere mooie foto af laten drukken op aluminium. Dit is een super origineel cadeau voor hem of haar.
Wij hebben op deze pagina een aantal voorbeelden van een stelletje op aluminium geplaatst. Dit zijn foto’s van klanten, die bij ons een foto op aluminium met hun geliefde af hebben laten drukken. Zo kun je zelf ook wat inspiratie opdoen! Je kunt bijvoorbeeld een foto van een loveshoot af laten drukken of juist een spontane vakantiefoto. Alles is mogelijk.
Een foto kan op twee verschillende aluminiumsoorten af worden gedrukt. Allereerst is er geborsteld aluminium. Hierbij worden de witte delen in je foto niet geprint en zie je de aluminium structuur dus goed. Daarnaast is er wit aluminium. Hierbij zie je de witte delen van je foto wel terug.

stel met hond op aluminium
voorbeeld stel op aluminium
stelletje op aluminium

Waarom een stelletje op aluminium?

Ben je op zoek naar een valentijnscadeau voor je vriend of vriendin? Dan kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is een origineel cadeau voor hem te bedenken. Een foto van jullie samen op aluminium is dan de oplossing. Origineel en persoonlijk, dus hij/zij zal het zeker leuk vinden. Je kunt de wanddecoratie dan in de woonkamer of slaapkamer hangen en samen terugdenken aan de mooie herinneringen van de foto. Een foto op aluminium is niet alleen leuk voor je eigen partner, maar ook om cadeau te geven aan een ander stel, wat bijvoorbeeld net is gaan samenwonen. Een foto op aluminium cadeaubon behoort ook tot de mogelijkheden!

Bestel een foto van een stelletje op aluminium vanaf € 9,75!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen