Profiteer nu van 55% Voorjaarskorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 55% Voorjaarskorting!

Sinterklaascadeau? Geef een foto op aluminium!

Een sinterklaascadeau foto op aluminium is een persoonlijk en origineel cadeau. Weet Sinterklaas even niet wat voor soort cadeau jouw familielid of vriend(in) graag wil ontvangen? Dan is een foto op aluminium een ideale oplossing. Profiteer rond 5 december van onze kortingsacties voor Sinterklaas. Hiermee wordt een foto op aluminium nog goedkoper, en behoudt het product zijn uitstekende kwaliteit.

Wie verras jij met een foto op aluminium?

Iedereen kent het wel, een kleine verlanglijst of helemaal geen verlanglijst bij het vieren van Sinterklaas. Dan kan het nog eens lastig zijn om een origineel cadeau te vinden, en niet altijd dezelfde chocoladeletters en pepernoten. Wij van FotoOpAluminium helpen jou graag bij het vinden van een sinterklaascadeau. Zo verras je iemand met een origineel en persoonlijk cadeau op 5 december. Kijk rond deze tijd ook uit op onze site voor eventuele kortingsacties, hierdoor profiteer je nog meer van onze service. Een foto op aluminium is een echte aanrader. Dit product heeft een chique uitstraling door het lichte en dunne materiaal, een scherpe afdruk van de foto en een strakke en gladde toplaag. Je kunt bij ons kiezen uit een geborstelde foto op aluminium of een foto op aluminium met witte toplaag. Hierdoor weet je zeker dat je voor de lage prijs een product van een hoge kwaliteit krijgt. De ontvanger van het cadeau kan erg lang genieten van zijn of haar favoriete foto. Eerst moet jij natuurlijk een mooie foto uitzoeken, waarvan je denkt dat de ontvanger die speciaal vindt. Eventueel kan je deze foto nog gratis bewerken in onze besteltool, door bijvoorbeeld tekst toe te voegen of de foto om te zetten naar zwart-wit. Wij weten zeker dat de ontvanger een sinterklaascadeau met een speciale foto op aluminium kan waarderen.

De mogelijkheden van een foto op aluminium zijn eindeloos!

In onze besteltool vind je meerdere opties bij het bestellen. Allereerst kies je natuurlijk een foto uit, en kun je eventueel een fotobewerking toepassen. Als tweede optie heb je het formaat. Je kunt kiezen uit formaten met afmetingen van 20 x 20 cm tot en met 180 x 120 cm. Bij de verzending van jouw product zorgen wij dat het zo snel mogelijk geleverd wordt. Je kunt ook een ophangsysteem bestellen, dit systeem bevat een plaatje met plakstrip, afstandhouders, een plug en een schroef. Er zijn genoeg redenen om een foto op aluminium als sinterklaascadeau te bestellen.

Bestel nu jouw foto op aluminium!